OP WEG MET DE BHAGAVAD GITA

OP WEG MET DE BHAGAVAD GITA - Patel M. | Tiliboo-afrobeat.com

...t de Bhagavad Gita - Mansukh Patel De Bhagavad Gita: een eeuwenoud geschrift vol levenswijsheid ... Op weg met de Bhagavad Gita van Mansukh Patel ... . Hoewel het zeer oud is zijn er ook vandaag de dag veel mensen die kracht putten uit de dialoog tussen Arjuna en Krishna. Dit is de belofte van de Gita.Op weg met de Bhagavad Gita is een uniek handboek om ons leven vorm te geven. Zij bevat de essentie van alles wat we moeten weten om onze ware aard en ons levensdoel te ontdekken. In de inspirerende toelichting worden de geheimen die naar uiteindelijke vrijheid leiden éé ... bol.com | Op weg met de Bhagavad Gita 1 + 2 (SET), Mansukh ... ... . In de inspirerende toelichting worden de geheimen die naar uiteindelijke vrijheid leiden één voor één onthuld. In 'Op weg met de Bhagavad Gita' van Mansukh Patel start hoofdstuk 2 met de volgende inleiding: Tot nu toe heeft Krishna geen woord gezegd en is Hij het toonbeeld van geduld en verdraagzaamheid. Hij glimlacht slechts, als Hij Zijn vriend angstvallig ziet zoeken naar redenen om maar niet te hoeven vechten. De Gita gaat dan ook o...

INFORMATIE

AUTEUR
Patel M.
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
OP WEG MET DE BHAGAVAD GITA.pdf

OMSCHRIJVING

Zoals de stralende pracht van het universum ons slechts geopenbaard wordt in de stilte van de nacht, to kunnen we het wonderbaarlijke van de Bhagavad Gita alleen ontdekken in de stilte van de ziel.De wijsheid van de Bhagavad Gita, de nectar van de Upanishads, is tijdloos en universeel. Ze is evenzeer van toepassing in onze tijd als duizenden jaren geleden, toen de wijze Veda Vyasa haar samenstelde.Op weg met de Bhagavad Gita reconstrueert op unieke wijze de gebeurtenissen op het slagveld van Kurukshetra. De grote krijger Arjuna wordt geconfronteerd met de onvermijdelijke strijd tussen goed en kwaad. Hij valt ten prooi aan twijfel en weet niet of hij deze taak in zijn leven wel aankan. De dialoog tussen Sri Krishna en Arjuna die daaruit ontstaat, is een prachtige allegorie voor de uitdagingen en innerlijke strijd waarmee ieder mens wordt geconfronteerd.leder van ons koestert een diep verlangen naar bevrijding van pijn en illusie. Arjuna's woorden zijn ook onze woorden, zijn verlangen om het eeuwige te begrijpen is ons verlangen en zijn overwinning is onze overwinning.

Wil je het boek lezen?OP WEG MET DE BHAGAVAD GITA in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patel M.. Lezen OP WEG MET DE BHAGAVAD GITA Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN