Ons kookboek

Ons kookboek - Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

... koken en genieten van makkelijke en heerlijke keukenrecepten uit 3 ... Ons kookboek - Kruidenvoorthuis ... .000 kookboeken plus originele, gezonde recepten uit ons eigen online kookboek. Ook jij kan koken als een chef. Alle recepten van Ons Kookboek kan je nu makkelijk vinden in deze alfabetische index van A tot Z, dus sneller gevonden is sneller genieten! Ons Kookboek geeft ook de basisprincipes van de voedingsleer weer, alsook suggesties voor voedselcombinaties en menu's. Ook richtlijnen i.v.m. het sociale verkeer rond voeding ontbreken ... Ons Gezond Kookboek | Gezonde, lekkere en makkelijke ... ... . Ook richtlijnen i.v.m. het sociale verkeer rond voeding ontbreken niet. Anders dan andere kookboeken is Ons Kookboek niet uitgegeven met het oog op munt te slaan uit bepaalde trends die leven in de samenleving. Belgisch online kookboek met eenvoudige en lekkere recepten van Belgische gerechten. Van aperitiefhapjes en tapas...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ons kookboek.pdf

OMSCHRIJVING

Als één kookboek de jaren heeft getrotseerd op grond van kwaliteit, eenvoud en volledigheid, dan is het 'Ons kookboek'. In 2000 vierde het zijn 73ste verjaardag met een oplage van meer dan 2.300.000 exemplaren. Wat in 1927 begon als een schriftelijke begeleiding (158 pagina's) bij de cursussen 'Koken en voeding' van de toenmalige Boerinnenbond, is uitgegroeid tot een basiswerk van bijna 1.000 pagina's. Het werd een nieuwe verzorgde uitgave die iedere lekkerbek, beginneling of kookfanaat zal bekoren.Toch blijft ook deze nieuwe uitgave trouw aan zijn oorspronkelijke bedoeling: een basisboek te zijn, duidelijk en eenvoudig geschreven zodat iedere beginneling ermee kan leren koken en de doorwinterde kok er op kan terugvallen.Gastronomie evolueert en past zich aan de tijd aan. 'Ons kookboek' volgt. Nieuwe producten, nieuwe tendensen en nieuwe kooktechnieken zijn opgenomen. De rubrieken (32 in totaal) werden uitgebreid en aangepast. Producten van eigen bodem kregen een belangrijke plaats, zonder de gastronomie in de rest van de wereld uit het oog te verliezen.In dit lijvig, mooi geïllustreerd kookboek vind je een schat aan informatie, weetjes, tips en duizenden recepten voor de dagdagelijkse keuken en de gastronomische keuken. Het is dankzij een team van enthousiaste medewerkers dat 'Ons kookboek' hét kookboek geworden is dat in geen enkele keuken mag ontbreken. En het is natuurlijk ook hét boek om cadeau te doen.

Wil je het boek lezen?Ons kookboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Ons kookboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN