Het Verzonkene

Het Verzonkene - Jeroen Brouwers | Tiliboo-afrobeat.com

...man vormt het tweede deel van de autobiografische Indiëtriologie, met als eerste deel Het verzonkene (1979, Multatuliprijs 1980) en De zondvloed (1988, F ... PDF ePUB - Het verzonkene ... . Bordewijkprijs 1989) als laatste deel.Veel van zijn essayistische en polemische werk wordt gebundeld in vier Kladboeken, die verschenen in 1979, 1980, 1991 en 1994, en in Brouwers' eenmansperiodiek Feuilletons, waarvan tot op heden ... Het verzonkene door Jeroen Brouwers Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. 'Het verzo ... Boekwinkeltjes.nl - Brouwers, Jeroen - Het verzonkene ... .com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. 'Het verzonkene' van Jeroen Brouwers 1a De titel is 'Het verzonkene'. 1b De titel verwijst naar het einde van het boek, waarin de ikpersoon zegt dat dat het moment is waarop hij zichzelf wordt voor de rest van zijn leven, het moment...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Brouwers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Verzonkene.pdf

OMSCHRIJVING

Jeroen Brouwers beleefde in voormalig Nederlands-Indië zijn kinderjaren. In deze roman herinnert hij zich het verloren landschap van zijn jeugd.Bekroond met de Multatuliprijs.

Wil je het boek lezen?Het Verzonkene in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Brouwers. Lezen Het Verzonkene Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN