Het is oorlog

Het is oorlog - A. Visser | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Het is oorlog maar niemand die het ziet ... 'Het is oorlog' is in Rusland geen loze kreet | Het Parool ... . Het boek leest makkelijk en snel weg. Soepel kom je in een boeiende maar ook beangstigende wereld terecht. De schrijver legt verbanden tussen allerlei (internationale) gebeurtenissen waardoor mediaberichten en nieuwskoppen (van kort of wat langer geleden) opeens duidelijk(er) worden. Welk lidwoord (de of het): "de oorlog" of "het oorlog", wij helpen je graag. Betekenis van oorlog: Als verschillende lande ... Oorlog - Wikipedia ... . Betekenis van oorlog: Als verschillende landen of culturen ruzie met elkaar maken en daarbij zeer zware wapens gebruiken, en elkaar ook echt naar het leven staan .. Op het platteland woedt een stille oorlog van dierenactivisten tegen de bio-industrie en proefdierlabs. De methoden verharden en de politie krijgt geen greep op de daders. Deskundigen voorzien ... Boek: Huib Modderkolk: Het is oorlog maar niemand die het z...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Visser
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het is oorlog.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek kunt u verhalen lezen van Noordwest-Veluwenaren tijdens de Duitse bezetting. Op deze wijze probeer ik een beeld te schetsen van die vijf bange jaren van onderdrukking en verzet. Van mensen die gedwongen werden onder te duiken en de moed van hun verzorgers. Over razzia’s en de hongerwinter.Altijd die angst om opgepakt te worden. Naarmate de Duitsers meer verliezen leden werden ze barbaarser in hun optreden. De bevolking van Putten en Vaassen kan er over meepraten. Elders op de Noordwest-Veluwe gebeurden er eveneens vreselijke dingen.Maar... ook Nederland werd bevrijd. Het goede (geallieerden) zou het kwade (nazi-regime) overwinnen. De foto’s op de omslag van het concentratiekamp Auschwitz (gemaakt door Harco Gijsbers) en de bevrijding van Elspeet (archief familie van Sloten) leggen dit onomstotelijk vast. Dit geeft hoop voor de toekomst!

Wil je het boek lezen?Het is oorlog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Visser. Lezen Het is oorlog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN