Verkeerd verlangen

Verkeerd verlangen - Angelique van Nijnatten | Tiliboo-afrobeat.com

...d verlangen is een meeslepende en boeiende liefdesroman en is een nieuwe roman in de serie Ellessy Relax, een reeks van ontspannende hedendaagse familie- en liefdesromans, bestemd voor een breed vrouwelijk lezerspubliek van alle leeftijden ... Verkeerd verlangen, Angelique van Nijnatten - Hardback ... ... . De pers over Leugens liefdes: “Dit ongecompliceerde romantische verhaal leest lekker vlot weg. Verkeerd verlangen. Julia werkt freelance als journaliste. Voor haar werk gaat ze naar een symposium waar ze de vijftien jaar oudere psycholoog Hans leert kennen. Hans is gescheiden en vader van twee kinderen. Zijn twee pubers van zeventien en vijftien zien de nieuwe relatie van hun vader niet zitten en doen er van alles aan om te zorgen dat de relatie geen stand houdt. Verkeerd verlangen. Marion ... Verkeerd verlangen - 50enzo - Een site voor de 50-plussers ... . Hans is gescheiden en vader van twee kinderen. Zijn twee pubers van zeventien en vijftien zien de nieuwe relatie van hun vader niet zitten en doen er van alles aan om te zorgen dat de relatie geen stand houdt. Verkeerd verlangen. Marion Middendorp 8 januari 2019 8 januari 2020. Met een schoonheid voor je ogen achter...

INFORMATIE

AUTEUR
Angelique van Nijnatten
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Verkeerd verlangen.pdf

OMSCHRIJVING

Julia werkt freelance als journaliste. Voor haar werk gaat ze naar een symposium waar ze de vijftien jaar oudere psycholoog Hans leert kennen. Hans is gescheiden en vader van twee kinderen. Zijn twee pubers van zeventien en vijftien zien de nieuwe relatie van hun vader niet zitten en doen er van alles aan om te zorgen dat de relatie geen stand houdt.Als de ex van Hans, de moeder van zijn kinderen, een ernstig ongeluk krijgt, veranderen de zaken drastisch. De kinderen van Hans komen bij hem wonen.Julia doet in die periode een ontdekking waar ze Hans niet mee lastig wil vallen. Als Julia op stedentrip naar Barcelona is geweest met haar vriendinnen, neemt haar vriendin op de terugvlucht een beslissing voor Julia. Zij licht bij terugkomst, gedwongen, Hans in over de ontdekking die Julia heeft gedaan.Deze ontdekking houdt een verandering in voor ieder van hen.

Wil je het boek lezen?Verkeerd verlangen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Angelique van Nijnatten. Lezen Verkeerd verlangen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN