Synopsis

Synopsis - C. Hupperts | Tiliboo-afrobeat.com

...d synopsis is afkomstig uit het Grieks, en betekent letterlijk "samen (ge)zien", dat wil zeggen men kan in één oogopslag de inhoud zien ... Synopsis - Wikipedia ... .In de huidige betekenis gaat het om een overzichtelijke weergave of samenvatting van de inhoud van een boek, film of toneelstuk.. Scenario. Het opstellen van een synopsis is eigenlijk de eerste stap in het maken van een scenario voor een feitenfilm ... Synopsis Een synopsis toont in één oogopslag de inhoud van een verhaal, boek, film of toneelstuk. Men gaat dus niet in op de details, maar laat in grote lijnen zien waar het verhaal over gaat. Over het algemeen wordt een synopsis als ... About Us | Synopsys ... . Men gaat dus niet in op de details, maar laat in grote lijnen zien waar het verhaal over gaat. Over het algemeen wordt een synopsis als eerste opgesteld, nog voor het script van de film is geschreven en voor het boek helemaal af is....

INFORMATIE

AUTEUR
C. Hupperts
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Synopsis.pdf

OMSCHRIJVING

Synopsis 2e druk is een boek van Charles Hupperts uitgegeven bij Eisma Edumedia Bv. ISBN 9789076589749 Inhoud- De Griekse goden en hun voortleven;- De Griekse kunst (architectuur, beeldhouwkunst en vaasschilderkunst);- De Romeinse kunst (architectuur, schilderkunst, reliefs, portretten);- De Griekenlandreis;- De stad Rome in het kader van de Rome-reis;- Epos : de Odyssee in vertaling;- Odysseus;- Eros;- Antigone;- Medea;- Dionysus en Bakchanten;- Socrates en zijn voorgangers;- Symposium van Plato;- Het hybristhema;- Het virtusthema;- Orpheus en zijn doorwerking;- Romeinse keizers;- Klassiek bouwen in Nederland;- Filosofen en geluk;- Mythe en rite: Athene en Apollo;- Het ontstaan van de wereld en de mens;- De voorstellingen van de dood.Het tekstboek biedt veel illustratiemateriaal. Dit heeft met name betrekking op de receptiegeschiedenis. De afbeeldingen hebben verschillende functies: als achtergrondinformatie, verdieping van een thema, als vergelijksmateriaal bij een verhaal of mythe, als voorbereiding op een museumbezoek etc.Van groot belang voor het gebruik van Synopsis is de uitgebreide index achter in het boek. Hiermee kunnen leerlingen gemakkelijk namen en termen die in andere hoofdstukken zijn uitgelegd opzoeken. Verder biedt Synopsis een overzicht van Griekse en Latijnse schrijvers van wie teksten zijn opgenomen en een lijst met kunstenaars van de afbeeldingen uit het boek.Het boek bevat een groot aantal thema's en biedt veel illustratiemateriaal. Achterin het boek is een uitgebreide index.

Wil je het boek lezen?Synopsis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Hupperts. Lezen Synopsis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN