Serie Individueel Arbeidsrecht 3 - Ontslagrecht

Serie Individueel Arbeidsrecht 3 - Ontslagrecht - Harry van Drongelen | Tiliboo-afrobeat.com

...dividueel arbeidsrecht Deel 3' komt het ontslagrecht aan de orde ... Ontslagrecht 9789462512184 9462512183 | VindBoek ... . Het ontslagrecht is met ingang van 1 juli 2015 door de Wet werk en zekerheid ingrijpend gewijzigd. Deze wet en de daarop berustende nadere voorschriften worden in dit boek uitgebreid behandeld en waar nodig van commentaar voorzien. Individueel arbeidsrecht 3 ontslagrecht 4e druk is een boek van J. van Drongelen uitgegeven bij Uitgeverij Paris B.V.. ISBN 9789490962630 Dit boek is het derde deel van een driel ... - Serie Individueel Arbeidsrecht… - voor €36,50 ... .V.. ISBN 9789490962630 Dit boek is het derde deel van een drieluik, waarin alle facetten van de individuele arbeidsverhouding worden behandeld. Op zoek naar artikelen van Serie Individueel Arbeidsrecht? Artikelen van Serie Individueel Arbeidsrecht koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis In ?Individueel arbeidsrecht Deel 3? komt het ontslagrecht aan de orde. Het ontslagrecht is ...

INFORMATIE

AUTEUR
Harry van Drongelen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Serie Individueel Arbeidsrecht 3 - Ontslagrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is het derde deel van een drieluik, waarin alle facetten van de individuele arbeidsverhouding worden behandeld.In "Individueel arbeidsrecht Deel 3' komt het ontslagrecht aan de orde. Het ontslagrecht is met ingang van 1 juli 2015 door de Wet werk en zekerheid ingrijpend gewijzigd. Deze wet en de daarop berustende nadere voorschriften en de Wet arbeidsmarkt in balans die opnieuw een aanpassing van het ontslagrecht geeft, worden in dit boek uitgebreid behandeld en waar nodig van commentaar voorzien. Ook wordt aandacht besteed aan de "genormaliseerde' ambtenaar en het nieuwe ontslagrecht. Aan bod komen allereerst de beëindiging met wederzijds goedvinden (beëindigingsovereenkomst) en van rechtswege. Vervolgens worden de ontslaggronden, de beëindiging door opzegging al dan niet met toestemming van het UWV of de cao-ontslagcommissie, de beëindiging door onverwijlde opzegging wegens dringende reden (het ontslag op staande voet) en de opzeg-/beëindigingsverboden behandeld. Daarna komen de ontbinding door de kantonrechter, het herstel van de arbeidsovereenkomst en de vergoedingen in samenhang met het ontslag aan de orde. Het ontslagrecht wordt afgesloten door procedurele aspecten (verzoekschrift, hoger beroep en cassatie). Als laatste wordt het getuigschrift en de referentie behandeld.Veel aandacht is geschonken aan parlementaire stukken, literatuur en rechtspraak, zodat de uitgave een nuttig naslagwerk is voor de praktijk.

Wil je het boek lezen?Serie Individueel Arbeidsrecht 3 - Ontslagrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harry van Drongelen. Lezen Serie Individueel Arbeidsrecht 3 - Ontslagrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN