Privé-domein 225 - Nooit rijk, nooit tevreden, nooit verliefd

Privé-domein 225 - Nooit rijk, nooit tevreden, nooit verliefd - Hans Christian Andersen | Tiliboo-afrobeat.com

...omein 225 - Nooit rijk, nooit tevreden, nooit verliefd ... Fictie | Trouw ... . Sprookjes van Hans Christian Andersen is een van de weinige boeken die zonder... Privé-domein 225 - Nooit rijk, nooit tevreden, nooit verliefd (Paperback). Sprookjes van Hans Christian Andersen is een van de weinige boeken die zonder... Privé-domein #225. Auteur(s) Hans Christian Andersen Vertaler(s) Edith Koenders. NUR code(s) 321 Biografieen literaire auteurs Imprint(s) De Arbeiderspers ... Nooit rijk, nooit tevreden, nooit verliefd . Rivie ... Nooit rijk, nooit tevreden, nooit verliefd (Privé-domein ... ... ... Nooit rijk, nooit tevreden, nooit verliefd . Rivieren van rode aarde . Søren Kierkegaard . Spiegel spiegel schouder . Uit het dagboek van een konijnenfokker Omschrijving Privé-domein 225 - Nooit rijk, nooit tevreden, nooit verliefd Sprookjes van Hans Ch...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Christian Andersen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Privé-domein 225 - Nooit rijk, nooit tevreden, nooit verliefd.pdf

OMSCHRIJVING

Sprookjes van Hans Christian Andersen is een van de weinige boeken die zonder overdrijving in de boekenkast van vrijwel elk westers kind dan wel volwassene te vinden zijn. Is dat niet de droom van elke schrijver? Het was de Deense veelschrijver echter niet genoeg. Als zoon van een schoenmaker en een werkvrouw moest hij vechten om zich aan zijn armoedige milieu te ontworstelen, vechten voor een degelijke schrijversopleiding, vechten om zijn schrijversroeping te mogen volgen. Ook al werd hij bij zijn leven nog erkend als groot schrijver en mocht hij Goethe en Dickens tot zijn persoonlijke vrienden rekenen, de toon was gezet. Altijd was er de angst voor armoede en vernedering die hem kwelde, en altijd was er de angst voor de liefde. Andersen was weliswaar voortdurend verliefd, maar nooit op vrouwen die hem ook wilden. Dus vertrouwde hij zijn zielenroerselen toe aan een lange reeks dagboeken. Zijn zinnelijkheid kon hij echter niet zo eenvoudig het zwijgen opleggen. Diverse suggestieve notities in de tekst getuigen daarvan.Deze prachtige selectie biedt een uniek inzicht in de literaire en persoonlijke ontwikkeling van een bijzonder schrijver. Het boek geeft en passant een panoramisch beeld van een belangrijke periode uit de negentiende-eeuwse Europese geschiedenis.

Wil je het boek lezen?Privé-domein 225 - Nooit rijk, nooit tevreden, nooit verliefd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Christian Andersen. Lezen Privé-domein 225 - Nooit rijk, nooit tevreden, nooit verliefd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN