Praktijkboek

Praktijkboek - S.J.H. Rutten | Tiliboo-afrobeat.com

...tijkboek Bouwbesluit 2012 helpt u om wegwijs te worden in het Bouwbesluit 2012 ... Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2019 door Koen ... ... . U kunt het Praktijkboek zien als een studieboek om de nieuwe materie te doorgronden. Het bevat daarbij voorbeelden van drie concrete bouwplannen. Het Praktijkboek Macrofotografie biedt uitgebreide informatie die elke fotograaf verder brengt. Alle technische aspecten worden besproken aan de hand van talloze voorbeeldfoto's. De onderwerpen die macrofotografie zo aantrekkelijk maken - vlinders, padden ... Praktijkboek Bouwbesluit 2012 | Richtlijn | Rijksoverheid.nl ... . De onderwerpen die macrofotografie zo aantrekkelijk maken - vlinders, paddenstoelen, insecten, bloemen, mossen, libellen, amfibieën en reptielen - komen uitgebreid aan bod. Het Praktijkboek landschapsfotografie is een standaardwerk voor iedereen die zich wil verdiepen in landschapsfotografie. Het beschrijft alle aspecten die hierbij een rol spelen en verbeeldt deze met spectaculaire en bijzondere foto's van landschappen. Het Prak...

INFORMATIE

AUTEUR
S.J.H. Rutten
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktijkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Praktijkboek 2e druk is een boek van S.J.H. Rutten uitgegeven bij Stichting Instituut Voor Bouwrecht. ISBN 9789078066880 Alle rechtsvorderingen zijn onderhevig aan de in de wet opgenomen verjaringstermijnen. In alle gebruikelijke algemene voorwaarden in de bouw komen in aanvulling op de wettelijke verjaringstermijnen contractuele vervaltermijnen voor. Sommige contractuele vervaltermijnen zijn korter dan de wettelijke verjaringstermijnen, andere zijn langer dan de wettelijke verjaringstermijnen. Welke verjarings- of vervaltermijn is in welk geval van toepassing? Zijn ze wellicht allebei van toepassing en zo ja, hoe werkt dan het samenspel tussen de wettelijke verjaringstermijnen en de contractuele vervaltermijnen? Wat houdt een garantietermijn in? Moet de opdrachtgever de aannemer binnen een garantietermijn slechts aansprakelijk hebben gesteld, of moet hij binnen de garantietermijn ook een procedure aanhangig hebben gemaakt? Op deze en meer vragen wordt in dit boek antwoord gegeven. De algemene regeling in de wet inzake verjaringstermijnen wordt behandeld. Daarnaast worden de vervaltermijnen in de meest gebruikte algemene bouwvoorwaarden behandeld en de verhouding ervan tot de wettelijke verjaringstermijnen. Dit boek is bedoeld voor iedereen die in de bouw geconfronteerd wordt met aanspraken en die wil weten welke actie door hemzelf of door zijn wederpartij ondernomen moeten worden om te voorkomen dat die aanspraken verjaren of vervallen.

Wil je het boek lezen?Praktijkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S.J.H. Rutten. Lezen Praktijkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN