Niets

Niets - Jeremy Webb | Tiliboo-afrobeat.com

...t.) (1) Niets (russ.) (1) Niets (Russisch) (1) Niets (sp ... Niets - NRC ... .) (1) Niets (spaans) (1) Niets beduidend (1) Niets betekenend (2) Niets bevattend (1) Niets bewijzend (1) Niets dan (2) Niets doen (9) Niets doend (3) Niets doende personen (4) Niets eten (1) Niets gelovende (1) Niets gezegd (1) Niets horend (1) Niets in de boeddhistische godsdi ... Niets, in de fysische betekenis, wil zeggen een absolute leegheid, de afwezigheid van enige materie. Het al of niet bestaan van een "niets" is lang een ond ... bol.com | Niets is gelogen, Sacha Bronwasser ... ... . Het al of niet bestaan van een "niets" is lang een onderwerp van discussie geweest. Natuurkunde. Tot ver na de middeleeuwen dacht men dat de natuur een afkeer had van een niets en dit "niets ... Niets Het bestaan van een niets, in de fysische betekenis van een absolute leegheid, de afwezigheid ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeremy Webb
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Niets.pdf

OMSCHRIJVING

Zonder datgene wat we lang voor niets hielden, zouden we nergens zijn. Misschien ligt daar juist de sleutel tot ons begrip van alles. Het begin en einde van het uitdijend heelal, massa, donkere energie, supergeleiding, bewustzijn - al die topics zijn spelers in Niets. Topauteurs behandelen 'nietsige' zaken als nul, de oerknal, lege ruimte, edelgassen en het placebo-effect. Zo gaan ze tot de grenzen van de wetenschap en geven ze inzicht in de grootste mysteries van onze wereld.Niets is een prachtige compilatie van artikelen uit New Scientist, samengesteld en aangevuld door hoofdredacteur Jeremy Webb. Met verder bijdragen van Ian Stewart, Marcus Chow, Nigel Henbest, Michael Brooks, Paul Davies en David E. Fisher.

Wil je het boek lezen?Niets in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeremy Webb. Lezen Niets Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN