Mind the voice - de stembijbel

Mind the voice - de stembijbel - Tiffany Veys | Tiliboo-afrobeat.com

...e Stembijbel' introduceert Mind The Voice een nieuwe en complete visie rond de stem, de Mind The Voice-methodiek ... bol.com | MIND THE VOICE, Tiffany Veys | 9789401403061 ... ... . Die methode is meer dan stem-, spreek- en zangtechnieken alleen. Naast een correct stemgebruik en juiste uitspraak van het Nederlands, gaat 'De Stembijbel' in op de link tussen stem, lichaam en geest. Mind The Voice is een uniek steminstituut in België, met als kernfilosofie: de link tussen stem, lichaam en geest.. Je stem is meer dan je stembanden alleen. Zowel je vocale gezondheid als je stemkleur worden beïnvloed door ... Mind The Voice Stemcoaching: Borststem, kopstem en ... ... .. Je stem is meer dan je stembanden alleen. Zowel je vocale gezondheid als je stemkleur worden beïnvloed door het welzijn van je lichaam en je mindset of denkstijl: Je "mind" beïnvloedt je "voice". Mind The Voice kiest ervoor om de gezondheid van je stem centraal te zet...

INFORMATIE

AUTEUR
Tiffany Veys
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Mind the voice - de stembijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een complete stemgids voor iedereen die intensief met zijn/haar stem bezig is: leerkrachten, presentatoren, journalisten, nieuwslezers, acteurs, trainers, coaches, logopedisten, zangers, politici, telefonisten, verkopers, gidsen, ...Het is ook geschikt voor studenten logopedie, radio en televisie, journalistiek, lerarenonderwijs, kleuteronderwijs, studenten met mondelinge examens, sollicitanten, zangers en personen met stemproblemen.Leren spreken via een boek is niet evident, daarom maken we ons boek multimediaal door middel van audio- en videofragmenten die het boek versterken. Je kan het gebruiken met de website mindthevoice.be.

Wil je het boek lezen?Mind the voice - de stembijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tiffany Veys. Lezen Mind the voice - de stembijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN