KOI TRILOGIE

KOI TRILOGIE - Edwig Boeykens | Tiliboo-afrobeat.com

...ILOGIE (Hardcover). Edwig Boeykens begon vijftien jaar geleden met het houden van Nishikigoi, of kortweg Koi ... Home | KoiOnline Nederland BV ... . Deze Japanse kleurenkarpers kunnen... Koi Trilogie- Edwig Boeykens. 13 13 x gezien 0 0 x bewaard sinds 31 mei '20, 08:12. Bewaar ... Edwig Boeykens is koi auteur en schreef o.a. het boek 'Koi Trilogie' en 'Koi & Co'. Edwig was ook eindredacteur van het magazine van de Vlaamse Koi- en vijvervrienden en verzorgde tevens de ombudsdienst van deze voormalige Belgische koivereniging. 'Koi Trilogie'. 'Koi Trilogie' werd geschreven door Edwig Boeykens. Tussen 1992 en 1996 ondernam Edwig ver ... KOI TRILOGIE: 9789028924727: Amazon.com: Books ... . 'Koi Trilogie'. 'Koi Trilogie' werd geschreven door Edwig Boeykens. Tussen 1992 en 1996 ondernam Edwig verschillende reizen naar het Niigatagebergte in Japan, de geboortestreek van de koi. Tijdens een van deze reizen begon hij aan zijn eerste boe...

INFORMATIE

AUTEUR
Edwig Boeykens
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
KOI TRILOGIE.pdf

OMSCHRIJVING

Edwig Boeykens begon vijftien jaar geleden met het houden van Nishikigoi, of kortweg Koi. Deze Japanse kleurenkarpers kunnen uitgroeien tot ware jumbo’s van meer dan één meter. De schrijver was één van de koipioniers op het Europese vasteland en studeerde de volgende jaren biologie, microscopie, filtertechnieken en bacteriënleer. In 1992 was hij één van de grondleggers van de eerste koivereniging in België.In 1993 ondernam hij een studiereis naar Engeland, op zoek naar een professionele vijverbouwer. Gedurende het hele jaar 1994 bouwde hij met man en macht aan drie koivijvers, voorzien van de laatste ontwikkelingen op filtergebied. Het bereikte resultaat liet geen hobbyist onberoerd. Tijdens het jaar ’95 stelde hij zijn vijvers open voor het publiek en organiseerde studiedagen voor veel beginnende liefhebbers. Zijn pionierswerk werd in datzelfde jaar overgenomen door meer dan veertig aspirant vijverbouwers.Tussen 1992 en 1996 ondernam hij verschillende reizen naar het Niigatagebergte in Japan, de geboortestreek van de koi. Tijdens een van deze reizen begon hij aan zijn eerste boek dat hem meer dan drie jaar in de ban hield.

Wil je het boek lezen?KOI TRILOGIE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edwig Boeykens. Lezen KOI TRILOGIE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN