In Het Licht

In Het Licht - Marja Huibers | Tiliboo-afrobeat.com

...licht van Gods Zoon, zien wij zijn goedheid, zijn waarheid ... 25 Bijbelteksten over Licht - DailyVerses.net ... . In het licht van Gods Zoon, brengt Hij in kleinheid zijn grootheid dichtbij. Niemand ziet Gods gezicht, maar in zijn zoon wordt Hij een persoon, maakt Hij bekend wie Hij is. In mijn donkere nacht. verschijnt zijn licht en de duisternis krijgt het nooit in haar macht. LICHT IN DE TUNNEL Toen Marc de Hond eind 2018 hoorde dat hij ziek was, besefte hij dat er een grote kans was dat hij zijn kinderen niet groot zou zien worden. Hij besloot een dagboek te gaan bijhouden. Het werd een ... in het licht van - Vertaling Nederlands-Engels ... . Hij besloot een dagboek te gaan bijhouden. Het werd een periode van veel slecht nieuws en donkere momenten. verschijnt een licht en de duisternis krijgt het niet in haar macht. Eeuwenlang al voorzegd: het woord van God dat geboren wordt. Hoop waar de wereld op wacht. In het licht van Gods Zoon, zien wij ... In het licht van Gods...

INFORMATIE

AUTEUR
Marja Huibers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
In Het Licht.pdf

OMSCHRIJVING

In deze bundel staan 82 full colour spirituele schilderijen van Marja Huibers-Boeren samen met de daarbij behorende teksten."Ik heb alles 'geschetst' wat uit mij naar boven mocht komen tijdens mijn weg naar totaal bewust-zijn".Zo nu en dan zul je een tekst tegenkomen die door een ander is geschreven, maar die zo mooi verwoordde wat Marja op papier had geschetst, dat zij het zonde vond deze niet op te nemen in de bundel. Zij is erg blij haar aquarel-schilderijen nu als een ge-HEEL aan te kunnen bieden.Hoe Marja is gekomen tot het maken van de schilderijen is te lezen in haar boek 'Herinner je Zelf'.Dit boek is tevens geïllustreerd met haar eigen werk. Beide titels samengevoegd 'Herinner je Zelf in het Licht' verwoorden mooi wat Marja heeft ervaren. In haar werk is te zien hoe zij alles van zichzelf in het Licht heeft gezet waardoor ze niets meer kan ontkennen. Daardoor is zij meer en meer bij de Liefde in zichzelf gekomen. Bij het Licht. Bij dat wat wij allemaal zijn. Marja wil dit graag uitdragen in de vorm van o.a. deze bundel.

Wil je het boek lezen?In Het Licht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marja Huibers. Lezen In Het Licht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN