Ik noem dit poëzie

Ik noem dit poëzie - Erik Jan Harmens | Tiliboo-afrobeat.com

...dit poëzie. Omschrijving: Sinds zijn debuut In menigten (2005) is Erik Jan Harmens een van de belangrijkste stemmen in de Nederlandstalige poëzie ... Ik noem dit poëzie - Erik Jan Harmens - 9789048832101 ... ... . Zijn gedichten zijn hard, liefdevol, geestig en compromisloos - zijn voordrachten legendarisch. 'Ik noem dit poëzie, verzamelde gedichten' door Erik Jan Harmens - Onze prijs: €19,99 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis Een dichter in de traditie van de Romantiek. door Hans Puper. Enige maanden geleden verschenen de verzamelde gedichten van Erik Jan Harmens: Ik noem dit poëzie. Niet alleen zijn vier bundels ... Ik noem dit poëzie - Erik Jan Harmens - lebowski Publishers ... . door Hans Puper. Enige maanden geleden verschenen de verzamelde gedichten van Erik Jan Harmens: Ik noem dit poëzie. Niet alleen zijn vier bundels zijn hierin opgenomen, maar ook de 'Early works' - gedichten die in literaire tijdschriften en bloemlezingen verschenen - en de 'Financieele gedichten', opgenomen i...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik Jan Harmens
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Ik noem dit poëzie.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds zijn debuut In menigten (2005) is Erik Jan Harmens een van de belangrijkste stemmen in de Nederlandstalige poëzie. Zijn gedichten zijn hard, liefdevol, geestig en compromisloos - zijn voordrachten legendarisch. Het grote publiek kent zijn werk sindsHallo muur nu ook. Tien jaar na het debuut is het tijd om zijn dichterschap te vieren: In menigten, Underperformer, Gospels en Psalmen en Open mond in één band verzameld, aangevuld met een vuist vol gloednieuwe gedichten.

Wil je het boek lezen?Ik noem dit poëzie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik Jan Harmens. Lezen Ik noem dit poëzie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN