EENVOUD

EENVOUD - Edward de Bono | Tiliboo-afrobeat.com

...designer jewellery by Edward and Lida Lette Eenvoud 1) Afwezigheid van praal 2) Argeloosheid 3) Bescheidenheid 4) Deemoed 5) Eenvoudigheid 6) Gemak 7) Gewoonheid 8) Ingenuïteit 9) Innocentie 10) Kenmerk van het ware 11) Naïviteit 12) Natuurgelijkheid 13) Natuurlijkheid 14) Niet ingewikkeld 15) Ongekunsteldheid 16) Ongekunstelheid 17) Ongeveinsde natuurlijkheid Eenvoud is het ervaren van de werkelijkheid - niet in haar relatie tot onszelf maar in geheel haar heilige onafhankelijkheid ... eenvoud - Vertaling Nederlands-Duits ... . Eenvoud is zien, oordelen en handelen vanuit het punt waar we in onszelf rusten. Hoeveel valt er dan niet weg! En hoe valt al het andere niet op zijn plaats! in hedendaagse spelling: eenvoud, eenvoudigheid. Eenvoud — eenvoudigheid. Eenvoud is het kenmerk van datgene wat nie ... Eenvoud - 5 definities - Encyclo ... . Eenvoud is zien, oordelen en handelen vanuit het punt waar we in onszelf rusten. Hoeveel valt er dan niet weg! En hoe valt al het andere niet op zijn plaats! in hedendaagse spelling: eenvoud, eenvoudigheid. Eenvoud — eenvoudigheid. Eenvoud is het kenmerk van datgene wat nie...

INFORMATIE

AUTEUR
Edward de Bono
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
EENVOUD.pdf

OMSCHRIJVING

Het leven wordt alsmaar complexer. Eenvoud is het sleutelwoord. Hoe wel we ernaar verlangen, is het verbazingwekkend moeilijk om ons leven te vereenvoudigen. Op zijn eigen karakteristieke, directe manier demonstreert Edward de Bono hoe we eenvoud kunnen bereiken.In Eenvoud verkent De Bono verschillende methoden die ons kunnen helpen om de dingen op een nieuwe, simpeler manier te doen. Kijk naar het verleden, schrap alles wat overbodig is, luister naar mensen in de praktijk, probeer twee vliegen in één klap te slaan, begin opnieuw, herstructureer je activiteiten. Bij alle benaderingen staan drie vragen centraal:WAAROM? Waarom doen we dit allemaal?HOE? Hoe zullen we dit in de praktijk realiseren?WAT IS DE WAARDE? Wat zijn de positieve en de negatieve waarden voor de gebruiker van het systeem en het systeem zelf?Dit boek gaat de cruciale uitdaging aan verworven wijsheden af te wijzen, en geeft de io gouden regels voor eenvoud.

Wil je het boek lezen?EENVOUD in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edward de Bono. Lezen EENVOUD Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN