Een ander geluid

Een ander geluid - Cor Hoppenbrouwers | Tiliboo-afrobeat.com

...e hierboven: Anti-Israël betoging van 11 mei 2019 in Londen, G-B [beeldbron] De leider van de Britse socialistische Labour-partij, Sir Keir Starmer, heeft de secretaris van de partij, Rebecca Long-Bailey, ontslagen voor het tweeten van een link naar een interview waarin actrice Maxine Peake een antisemitische samenzweringstheorie ventileerde ... Een ander geluid - Oergezond ... . Voor een Ander Geluid Ik wil je graag verleiden te investeren in een loopbaancoach die volledig snapt; ' hoe lastig het kan zijn als je op het werk bent vastgelopen ' of ' in je huidige loopbaan wordt onderbroken '. Een Ander Joods Geluid neemt deel aan het publieke en politieke debat over Israël en Palestina. Door publicaties, het optreden in de media en het organiseren van bijeenkomsten wil EAJG bijdragen aan een rechtvaardige en vreedzame oplossing van het conflict. Een ander geluid: Bestaat het coron ... Tinnitus, een ander geluid - Natuurlijk Welzijn ... . Een Ander Joods Geluid neemt deel aan het publieke en politieke debat over Israël en Palestina. Door publicaties, het optreden in de media en het organiseren van bijeenkomsten wil EAJG bijdragen aan een rechtvaardige en vreedzame oplossing van het conflict. Een ander geluid: Bestaat het coron...

INFORMATIE

AUTEUR
Cor Hoppenbrouwers
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een ander geluid.pdf

OMSCHRIJVING

De nood in de Drentse venen dreef de familie Trip naar het Drents Dorp in Eindhoven. Vader en zijn vijf dochters werken daar bij Philips. Deze onderneming maakt in de jaren twintig van de vorige eeuw een stormachtige ontwikkeling door. In Een ander geluid volgen we met name het wel en wee van zoon Berend. De jaren op de ambachtsschool, zijn aanstelling bij Philips, en zijn carrière bij dit bedrijf worden beeldend en met oog voor detail beschreven. Dat geldt ook voor de economische crisis die Nederland vanaf 1930 treft.In zijn vrije tijd besteedt Berend veel aandacht aan zijn grote passie: muziek. De grote vraag is dan ook of hij uiteindelijk zal kiezen voor een loopbaan bij Philips of de voorkeur geeft aan 'een ander geluid'. Daarnaast volgt de auteur de eerste wankele schreden van Berend op het liefdespad. Na het zeer succesvolle Door Drentse venen en Naar het nieuwe licht is Een ander geluid het derde deel van de trilogie over de belevenissen van de familie Trip. De drie delen zijn apart van elkaar te lezen.In een historische setting en met levendige dialogen, waar nodig in de streektaal, brengt Cor Hoppenbrouwers de lezers terug naar de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw. De auteur was tot zijn pensionering als taalkundige verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Wil je het boek lezen?Een ander geluid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cor Hoppenbrouwers. Lezen Een ander geluid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN