De rokkenjager en diens bijdehante tante

De rokkenjager en diens bijdehante tante - Herta Müller | Tiliboo-afrobeat.com

...kenjager en diens bijdehante tante In 2005 verscheen het boek "Die blassen Herren mit den Mokkatassen", een bundel collagegedichten van de schrijfster Herta Müller ... De rokkenjager en diens bijdehante tante ... . De bundel is in het Nederlands vertaald door Ria van Hengel en verscheen in het voorjaar 2011 bij uitgeverij De Geus onder de titel "De rokkenjager en diens bijdehante tante". De rokkenjager en diens bijdehante tante (Hardcover). Bundeling bijzondere collagegedichten van NobelprijswinnaarAls Herta Müller niet aan een roman... De vertaalde gedichten zijn vier jaar geleden verschenen onder de titel De rokkenjager en diens bijdehante tante. De indrukwekkende film is toevallig ook de laa ... Rokkenjager en diens bijdehante tante van Herta Müller ... ... ... De vertaalde gedichten zijn vier jaar geleden verschenen onder de titel De rokkenjager en diens bijdehante tante. De indrukwekkende film is toevallig ook de laatste documentaire van John Albert Jansen, lees ik bij Hans Beerekamp. Want de netmanager van NPO2 v...

INFORMATIE

AUTEUR
Herta Müller
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De rokkenjager en diens bijdehante tante.pdf

OMSCHRIJVING

Bundeling bijzondere collagegedichten van NobelprijswinnaarAls Herta Müller niet aan een roman werkt, maakt ze collagegedichten. Haar huis ligt vol met kleurige knipsels van woorden en afbeeldingen uit kranten en tijdschriften. Deze plakt ze op witte kaarten. Het resultaat is een verzameling gedichten die een lust zijn voor het oog. Ze getuigen van humor, een speelse fantasie en een ongebruikelijke omgang met rijm, maar de verbijstering en de angst die haar prozawerk kenmerken zitten ook hier overal verstopt.Herta Müller (Roemenië, 1953) woont en werkt sinds in 1987 in Duitsland. Voordat zij in 2009 de Nobelprijs voor Literatuur ontving, was zij al onderscheiden met onder meer de Kleist-prijs, de Marieluise-Fleisser-prijs en de Europese Literatuurprijs.Bij De Geus verschenen eerder Ademschommel, Vandaag was ik mezelf liever niet tegengekomen, Hartedier, De vos was de jager, Reizigster op één been, Barrevoets in februari, De mens is een grote fazant en de essaybundel De koning buigt, de koning moordt.

Wil je het boek lezen?De rokkenjager en diens bijdehante tante in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herta Müller. Lezen De rokkenjager en diens bijdehante tante Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN