Account management in de praktijk

Account management in de praktijk - G.J. Verra | Tiliboo-afrobeat.com

...erie van het voorliggende boek is gebaseerd op langdurige ervaring van de auteur met account management in de praktijk ... Accountmanagement in de praktijk (Heruitgave 2006) door G ... ... . Zowel praktijkmensen, zoals account managers en commerciële managers, alsook studenten van HBO- en WO-opleidingen hebben baat bij dit boek. Marketing management - Account management in de praktijk (Paperback). Dit boek is het vervolg op het eerder verschenen boek Account Management (van... Om Account management in de praktijk goed te kunnen gebruiken, is basiskennis van het voorafgaande, meer theoretis ... Samenvatting boek Account management in de praktijk - Knoowy ... ... Om Account management in de praktijk goed te kunnen gebruiken, is basiskennis van het voorafgaande, meer theoretische boek nodig. De materie van het voorliggende boek is gebaseerd op langdurige ervaring van de auteur met account management in de praktijk. Zowel praktijkmensen, zoals account managers en commerciële managers, alsook studenten ... Account management in de praktijk bij managementboeken-kopen.nl. Ond...

INFORMATIE

AUTEUR
G.J. Verra
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Account management in de praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

De aanleidingAls vervolg op het eerder verschenen boekAccount Management. Filosofie, instrumenten en implementatie van dezelfde auteur, dat eerder 'managerial' van karakter is, concentreert zich hetvoorliggende boek meer op de concrete praktijk van account management.Wat niet betekent dat het boek niet ook voor managers geschikt is - integendeel, bij het aansturen en begeleiden van account managers en het leiden van de commerciële operatie van de onderneming kunnen managers problemenondervinden zonder kennis van de praktijk van account management.De inhoudIn Account management in de praktijk komen o.a. aan de orde: accountanalyse en accountplanningscyclus. customer satisfaction measurement met praktische voorbeelden, en teamwork en interface management, waarbij hetconcept interorganisatie wordt geïntroduceerd. Om Account management in de praktijk goed te kunnen gebruiken, is basiskennis van het voorafgaande,meer theoretische boek nodig. De materie van het voorliggende boek is gebaseerd op langdurige ervaring van de auteur met account management in de praktijk. Zowel praktijkmensen, zoals account managers en commerciële managers, alsook studenten van HBO- en WO-opleidingen hebben baat bij dit boek.

Wil je het boek lezen?Account management in de praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.J. Verra. Lezen Account management in de praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN