Slim!

Slim! - Mayta Braun | Tiliboo-afrobeat.com

...l is dé webwinkel voor het middelbaar (beroeps)onderwijs, met hoge korting op al je software en hardware zoals Microsoft Office ... SLIM: subsidieregeling leren en ontwikkelen in het mkb ... ... . Jouw school werkt samen met Slim.nl; profiteer hiervan! Voor docenten, medewerkers en (ouders van) studenten. De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 2020 € 48 miljoen beschikbaar voor initiatieven gericht op stimuleren van leren en ontwikkelen in het mkb. Daarnaast komt € 1,2 miljoen beschikbaar voor hetzelfde doel in grootbedrijven uit de landbouw-, horeca- en recreatiesector. ... Slim.nl: onderwijskorting op software, hardware en ... ... . Daarnaast komt € 1,2 miljoen beschikbaar voor hetzelfde doel in grootbedrijven uit de landbouw-, horeca- en recreatiesector. Houd de website goed in de gaten. Eventuele updates rond de SLIM-subsidieregeling worden op deze ... SLIM Personeelsbemiddeling biedt zowel voor het schoolbest...

INFORMATIE

AUTEUR
Mayta Braun
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Slim!.pdf

OMSCHRIJVING

De druk om te presteren en tegelijkertijd te ontspannen is hoog en dit geeft stress. De dagen vliegen voorbij en geven weinig voldoening. Voel jij je ook minder vitaal en ben je op zoek naar de balans in je leven? Vraag je jezelf ook regelmatig af: Is dit het nou? Wil jij verandering in je leven? Dan is SLIM! iets voor jou. Verandering vraagt om het aanleren van een nieuwe dagelijkse routine, niet voor even, maar voor altijd. SLIM! is geen methode, maar een uniek stappenplan waarmee je leert je eigen routine te ontwerpen. Alleen dan werkt het. SLIM! staat voor Sympathiek, Luisterend, Inlevend, Mpowerend zijn naar jezelf en anderen. Met SLIM krijg je meer zelfvertrouwen, een betere focus, meer plezier en betere werkresultaten. Geen oeverloze theorie maar direct aan de slag is het motto. Je komt eindelijk toe aan zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Op naar een meer ontspannen leven!

Wil je het boek lezen?Slim! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mayta Braun. Lezen Slim! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN