Pendergast thriller 11 - Weerwraak

Pendergast thriller 11 - Weerwraak - Preston & Child | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Pendergast thriller 11 - Weerwraak ... Aloysius Pendergast - Preston & Child | Hebban.nl ... . Een spannend boek waarin Pendergast ei zo na vermoord wordt door zijn schoonbroer Judson Esterhazy. Vlak voordat die laatste denkt dat Pendergast sterft, geeft hij nog even mee dat diens vrouw, Helen nog leeft. Dat laatste is dan weer voldoende reden voor Pendergast om toch te proberen te ... Weerwraak (Pendergast thriller Book 11) eBook: Child, Lincoln, Preston, Douglas, van Velzen, Marjolein: Amazon.nl: Kindle Store Op zoek naar een Pender ... Weerwraak (Pendergast thriller (11)): Amazon.es: Preston ... ... .nl: Kindle Store Op zoek naar een Pendergast thriller 11 - Weerwraak-boek geschreven door auteur Douglas Preston? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Een jachttocht mondt uit in een gevecht, Pendergast wordt voor dood achtergelaten.....Pendergast en zijn...

INFORMATIE

AUTEUR
Preston & Child
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Pendergast thriller 11 - Weerwraak.pdf

OMSCHRIJVING

Preston & Child, Weerwraak We kunnen maar niet genoeg krijgen van de avonturen van Pendergast!' Veronica Magazine Pendergast en zijn zwager Judson Esterhazy zijn op jacht in de Schotse hooglanden als het tot een gewelddadige botsing tussen hen komt. Esterhazy verslaat Pendergast en laat hem voor dood achter in het moeras. Voordat hij wegloopt, vertelt hij achteloos dat Pendergasts vrouw Helen helemaal niet bij een jachtincident is omgekomen maar nog leeft! Kan de zwaargewonde Pendergast zich uit het moeras worstelen om op zoek te gaan naar zijn doodgewaande vrouw? Weerwraak is de elfde thriller met de briljante, excentrieke en onkreukbare Aloysius Pendergast in de hoofdrol.

Wil je het boek lezen?Pendergast thriller 11 - Weerwraak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Preston & Child. Lezen Pendergast thriller 11 - Weerwraak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN