njam programmaboek - Desserts

njam programmaboek - Desserts - Roger van Damme | Tiliboo-afrobeat.com

...ogrammaboek - Desserts. 29,99. Meer uit de serie Njam Programmaboek ... Roger van Damme Desserts - YouTube ... . Advertentie Service & contact Snel regelen in je account. Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel. Heb je ons nodig? We helpen je graag. Onze klantenservice is dag en nacht ... 10 overheerlijke chocolade desserts . 13 september is uitgeroepen tot internationale dag van de chocolade. ... Dit recept van njam!-chocolatier Dominique Persoone valt gegarandeerd bij iedereen in de smaak! Flan van chocolade. Zacht van smaak en heerlijk in combinatie met vers fruit, dat is ... njam! | Roger van Damme Desserts ... . Zacht van smaak en heerlijk in combinatie met vers fruit, dat is deze flan van chocoade. Roger van Damme is de peetvader van de moleculaire patisserie. Desserten creëren is z...

INFORMATIE

AUTEUR
Roger van Damme
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
njam programmaboek - Desserts.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek leer je desserten maken zoals Roger van Damme ze op njam! presenteert. Zelfs een leek kan eraan beginnen. Elk van de desserts bestaat uit een basisbereiding, die stap voor stap wordt uitgelegd, en een aantal extra bereidingen en garnituren. Met de eenvoudige basisbereidingen tover je 31 heerlijke desserts op tafel. De extra's zijn de kers op de taart. Het gaat om mousses, crèmes, sorbets, sauzen en decoraties waarmee je desserts creëert zoals een toppatissier. Er zijn zeer gemakkelijke extra's bij, maar ook iets meer bewerkelijke. Je kunt ze naar eigen wens en kookkennis toevoegen of weglaten. Op die manier kan zowel de absolute beginner als de meer gevorderde liefhebber originele en smaakvolle desserts maken met een persoonlijke toets. Dit boek is meer dan een louter receptenboek. Het bevat ook uitgebreide informatie en praktische tips over de gebruikte ingrediënten. Dit is een onmisbaar boek voor wie een passie voor desserts heeft.

Wil je het boek lezen?njam programmaboek - Desserts in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roger van Damme. Lezen njam programmaboek - Desserts Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN