Levensloop En Lotsbestemming

Levensloop En Lotsbestemming - Floris E. Reitsma | Tiliboo-afrobeat.com

...oop En Lotsbestemming (Paperback). In deze uitgave probeert de auteur de verschillende elementen die in de levensloop en onze lotsbestemming een ... Cursussen - Heel fijn ... ... Levensloop en lotsbestemming | ISBN 9789062387472 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Daardoor worden beide bronnen geloofwaardiger, omdat zij op heel verschillende wijze klaarblijkelijk een zelfde werkelijkheid beschrijven. Het leven na dit leven is een op zichzelf staande, los leesbare voortzetting op de eerder bij Christofoor verschenen lezingencyclus Levensloop ... bol.com | Het leven na dit leven, Floris E. Reitsma ... ... . Het leven na dit leven is een op zichzelf staande, los leesbare voortzetting op de eerder bij Christofoor verschenen lezingencyclus Levensloop en lotsbestemming. Numerologie kan je zowel inzicht in jezelf en je levensloop geven, alsook je lotsbestemming in een meer voorspellende zin. Het uitgangspunt is dat getallen in je leven niet toevallig zijn, maa...

INFORMATIE

AUTEUR
Floris E. Reitsma
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Levensloop En Lotsbestemming.pdf

OMSCHRIJVING

In deze uitgave probeert de auteur de verschillende elementen die in de levensloop en onze lotsbestemming een rol hebben gespeeld nader uit te werken. Zo komen onder andere aan de orde: het element van het karma, de werking van het geheugen en de herinneringsbeelden, de neiging om selectief te zijn bij het bekijken van de wat meer donkere aspecten van ons leven, het gesprek als weg van ons aardse ik naar ons hogere ik, de functie van de 'dubbelganger', Ahriman en Lucifer en uiterlijke biografie en innerlijke ontwikkeling. Floris E. Reitsma werkte jarenlang als huisarts in Amsterdam en werkte daarna in onder andere Amerika en Duitsland in de ouderenzorg. Dit boek is de bewerkte weerslag van een serie voordrachten en inleidingen, die hij tussen oktober 1998 en maart 1999 heeft gehouden.

Wil je het boek lezen?Levensloop En Lotsbestemming in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Floris E. Reitsma. Lezen Levensloop En Lotsbestemming Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN