Heron-reeks - Analytische chemie voor het MLO

Heron-reeks - Analytische chemie voor het MLO - A.G.A. van der Meer | Tiliboo-afrobeat.com

...sche chemie voor het MLO behandelt de theorie die ten grondslag ligt aan de meest voorkomende analysetechnieken ... Heron-reeks - Analytische chemie voor het MLO ... . De leerstof omvat daarmee de chemietheorie onderwerpen van de MLO-opleiding voor het tweede en ten dele voor het derde jaar.De verdeling en combinatie van de leerstofonderdelen is zo gekozen dat er een tweedeling in niveau ontstaan is voor potentiometrie en volumetrie. Welkom bij Basischemie voor het MLO. Een chemieleerboek voor de eerste jaar van het Middelbaar Laboratoriumonderwijs. Voor elk hoofdstuk staat hie ... Startpagina - mlochemie ... . Een chemieleerboek voor de eerste jaar van het Middelbaar Laboratoriumonderwijs. Voor elk hoofdstuk staat hier extra uitleg. Niet zo uitgebreid als in het boek maar het is dan ook extra. Als er in een hoofdstuk veel nieuwe vaktermen staan dan is daar een kruiswoordraadsel van gemaakt. Ook zijn er meerkeuze ... Mlochemie Ondersteuning gebruik chemieleerboeken van Syntax Media. Deze websi...

INFORMATIE

AUTEUR
A.G.A. van der Meer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Heron-reeks - Analytische chemie voor het MLO.pdf

OMSCHRIJVING

Heron-reeks - Analytische chemie voor het MLO 2e druk is een boek van A.G.A. van der Meer uitgegeven bij Syntax Media. ISBN 9789077423646 Analytische chemie voor het MLO behandelt de theorie die ten grondslag ligt aan de meest voorkomende analysetechnieken. De leerstof omvat daarmee de chemietheorie onderwerpen van de MLO-opleiding voor het tweede en ten dele voor het derde jaar.De verdeling en combinatie van de leerstofonderdelen is zo gekozen dat er een tweedeling in niveau ontstaan is voor potentiometrie en volumetrie. Hierdoor kunnen meer onderdelen in hun samenhang in een vroeg stadium in het tweede jaar aan de orde komen. Nadrukkelijk is de relatie gezocht met de gangbare (routinematige) laboratoriumpraktijk.

Wil je het boek lezen?Heron-reeks - Analytische chemie voor het MLO in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.G.A. van der Meer. Lezen Heron-reeks - Analytische chemie voor het MLO Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN