Geef Zin Aan Je Leven

Geef Zin Aan Je Leven - Seef Konijn | Tiliboo-afrobeat.com

...eft je alle zin die je nodig hebt. Als coach help ik jou om het beste uit jezelf te halen, en je volledige potentieel te bereiken ... Hoe kun je de waarde van zingeving aan je leven toevoegen ... ... . Zodat je weer zin aan je leven geeft. Want het leven is te kort om niét te gaan voor het leven dat je wil en dat je verdient! Neem gerust eens contact op voor meer info over coaching. Deze meditatie duurt 20 minuten. Zoeken naar: Zoeken Recente reacties. Archief. Categorieën. Geen categorieën Geef zin aan je leven = Een doel hebben in je leven. (deel II) Geef zin aan je leven - een doel hebben in je ... Zinvol leven? Geef in 6 stappen zin aan je bestaan ... ... . Geen categorieën Geef zin aan je leven = Een doel hebben in je leven. (deel II) Geef zin aan je leven - een doel hebben in je leven, hoor ik de laatste tijd steeds meer.Vooral uit de mond van mensen die een zinvol leven leiden waarbij spiritualiteit hoog in het vaandel staat.Met als gevolg dat zij ervoor werken om een doel in het leven te hebben. Geef Zin Aan Je Leven (Onbekende bindwijze). Er zijn hele periodes dat mensen niet of nauwelijk...

INFORMATIE

AUTEUR
Seef Konijn
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Geef Zin Aan Je Leven.pdf

OMSCHRIJVING

Er zijn hele periodes dat mensen niet of nauwelijks nadenken over de zin van het leven. Alles loopt zoals het loopt. Met wisselende stemmingen, met wisselende gevoelens, met wisselend succes. Af en toe staan mensen stil bij het leven: bij wat het geweest is, bij wat nog komen zal. Een soort be-zin-ning. Die vragen komen naar boven bij de grote momenten in het leven en in het jaar. Maar ook op de momenten waarop mensen ten einde raad zijn. Momenten waarop hun leven geen zin lijkt te hebben en ze er ook geen zin meer in hebben of er geen zin kunnen aan geven. Dan stellen zij zich de vraag: was, is het allemaal wel de moeite waard ? Wat heeft het uiteindelijk allemaal opgeleverd ? Wat ben je er wijzer van geworden ? Dan ga je twijfelen aan de zin van alles...In zijn nieuwe boek reikt Seef Konijn materiaal aan waaraan lezers houvast kunnen hebben. Het zijn handreikingen, vaak bijbels geïnspireerd, om zin te maken in het eigen leven, om zin te zien in het eigen leven, om zin te geven aan het eigen leven.

Wil je het boek lezen?Geef Zin Aan Je Leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Seef Konijn. Lezen Geef Zin Aan Je Leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN