Encyclopedie van paddestoelen

Encyclopedie van paddestoelen - Ladislav Hagara | Tiliboo-afrobeat.com

...streerde Paddestoelen Encyclopedie 1e druk is een boek van G ... PADDESTOELEN ENCYCLOPEDIE - Encyclopedie├źn - Marktplaats.nl ... .J. Keizer uitgegeven bij Rebo Productions. ISBN 9789036610728 In dit onmisbare naslagwerk voor iedere natuurliefhebber vindt u: - een inleidend hoofdstuk over schimmels, paddestoelen en slijmzwammen met afbeeldingen van schimmels en slijmzwammen 16 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met paddestoelen encyclopedie! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen ... Paddenstoel (schimmel) - Wikipedia ... . Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats De Encyclopedie van paddestoelen is een praktische, duidelijke en beknopt boek. Aan de hand van de bijna 3OO in het boek opgenomen foto's zult u in staat zijn zowel alledaagse als zeldzame paddestoelen te herkennen. De belangrijke families zijn hierin bijeen ge...

INFORMATIE

AUTEUR
Ladislav Hagara
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Encyclopedie van paddestoelen.pdf

OMSCHRIJVING

De Encyclopedie van paddestoelen is een praktische, duidelijke en beknopt boek. Aan de hand van de bijna 3OO in het boek opgenomen foto's zult u in staat zijn zowel alledaagse als zeldzame paddestoelen te herkennen. De belangrijke families zijn hierin bijeen gebracht en worden in detail beschreven. Aan bod komen vorm, kleur, textuur, geur en smaak. Deze gids zal u inzicht geven in zowel de evolutie die de paddestoel heeft doorgemaakt als de rol die hij in de natuur speelt. Ook wordt aangegeven welke noodzakelijke voorzorgsmaatregelen getroffen moeten worden bij het plukken van de paddestoelen en voor welke culinaire doeleinden ze geschikt zijn. Kortom: een naslagwerk voor de natuurliefhebber die de natuur nog beter wil leren begrijpen.

Wil je het boek lezen?Encyclopedie van paddestoelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ladislav Hagara. Lezen Encyclopedie van paddestoelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN