Een meer dan Voortreffelijke Weg

Een meer dan Voortreffelijke Weg - Henry W. Wright | Tiliboo-afrobeat.com

... meer dan Voortreffelijke Weg van Henry W ... Een meer dan Voortreffelijke Weg naar Levensheiliging en ... ... . Wright kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789081389648. Frans Izeboud Frans Izeboud werkt al meer dan 30 jaar in de zorg. Hij richtte door de jaren heen 20 zorgvoorzieningen op. Sinds kort werkt Frans zelfstandig als professionele zorgondersteuner, gekwalificeerd maatschappelijk werker én BIG geregistreerd verpleegkundige. Cliënten kunnen rekenen op professionele persoonlijke zorg, één op één op basis van geregistreerde uren en rapportage. De ... Een meer dan Voortreffelijke Weg ... Meer dan voortreffelijke weg - Henry W. Wright - 9789082718805 ... . De ... Een meer dan Voortreffelijke Weg (Paperback). "Henry Wright heeft een toonaangevend boek geschreven genaamd ""A More Excellent Way"", in het Nederlands... Een meer dan Voortreffelijke We...

INFORMATIE

AUTEUR
Henry W. Wright
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Een meer dan Voortreffelijke Weg.pdf

OMSCHRIJVING

"Henry Wright heeft een toonaangevend boek geschreven genaamd ""A More Excellent Way"", in het Nederlands vertaald: ""Een Meer dan Voortreffelijke Weg"". Dit boek staat in de top tien best verkochte Christelijke boeken in de Engelstalige wereld en geeft een diep inzicht in de geestelijk wereld, vooral hoe die geestelijk wereld grip heeft op het lichamelijk functioneren. Ook de relatie tussen zonde en ziekte wordt uitgebreid behandeld.Dit boek bevat een verfrissend perspectief om genezing te brengen aan zieken. Henry W. Wright heeft deze principes toegepast bij honderden mensen die lijden aan ziekten die levens bedreigend kunnen zijn - veel van deze ziekten werden als ""ongeneeslijk"" beschouwd.Wat anderen zeggen:""Dit boek heeft mij als dokter veranderd, ook mijn praktijk. Als gelovige heeft het mijn leven veranderd. Het zal jouw leven ook veranderen"" Dr. Frans J. Cronje,""De principes van ""Een meer dan Voortreffelijke Weg"" hebben geleid tot een grote doorbraak in het leven van mensen met ernstige psychiatrische problemen"" Drs. Johan Witmer, Directeur Zorg, St. Evangelische ZorgDe eerste druk van dit boek is in een relatief korte tijd uitverkocht. Be In Health is in Nederland in 2007 gestart en heeft de cursus ""For My Life"" in het Nederlands vele malen mogen geven. ' Ook in Nederland zien we dat het onderwijs een louterende en heiligende invloed heeft in het leven van christenen. Ook in ons land zien we dat God mensen zegent die de principes van het onderwijs toepassen in hun leven.De cursus is bij uitstek geschikt om gebruikt te worden als behandelmodel in de gezondheidszorg. St. Evangelische Zorg legt zich hierop toe in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en/of psychische problematiek.Be In Health ontwikkelt zich ook in Europa en wil via wetenschappelijk onderzoek de principes toetsen. Het belangrijkste is een Bijbels mensbeeld te ontwikkelen naar geest, ziel en lichaam.Frans Izeboud, Directeur Stichting Be In Health Nederland"

Wil je het boek lezen?Een meer dan Voortreffelijke Weg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henry W. Wright. Lezen Een meer dan Voortreffelijke Weg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN