Dominicus landengids - Slovenië

Dominicus landengids - Slovenië - Guido Derksen | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Dominicus landengids - Dominicus Slovenië ... Amazon.it: Dominicus landengids Slovenië - Guido Derksen ... ... . De Dominicus landengidsen zijn erg prettige gidsen voor wanneer je door een land gaat reizen. Vorig jaar het Dominicus boek van Noorwegen gebruikt en dit jaar deze versie van Slovenië. Uitgebreide beschrijvingen, informatie en inspiratie welke gebieden en bezienswaardigheden te bezoeken. Geschreven bij Dominicus landengids - Dominicus Slovenië. De Dominicus landengidsen zijn erg prettige gidsen voor wanneer je door een land gaat reizen. Vorig jaar het Dominicus boek van Noorwegen geb ... PDF ePUB - Dominicus landengids - Dominicus Slovenië ... . Vorig jaar het Dominicus boek van Noorwegen gebruikt en dit jaar deze versie van Slovenië. Uitgebreide beschrijvingen, informatie en inspiratie welke gebieden en bezienswaardigheden te bezoeken. Geschreven bij Dominicus landengids - Dominicus Slovenië. De ...

INFORMATIE

AUTEUR
Guido Derksen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Dominicus landengids - Slovenië.pdf

OMSCHRIJVING

Slovenië heeft de reiziger veel meer te bieden dan de meeste mensen denken. Zo kan de natuurliefhebber zijn hart ophalen in de Julische Alpen, de Karnvanken of in de ongerepte wouden van de Kocevski Rog en het Pohorjemassief. Onder de Julische Alpen ligt het klassieke Karstgebied, waar je bijzondere landschappen en mysterieuze grottenstelsels kunt verkennen. Tussen de bergketens en heuvelruggen liggen pastorale landbouwgebieden en verstilde meren, waaronder het befaamde Meer van Bled, waar de bezoeker zich heerlijk kan ontspannen. De liefhebber van cultuur kan onder meer in de Sloveense kustgebieden terecht. Hier vind je oude handelssteden met historische Venetiaanse kernen. De bekendste stad is natuurlijk de hoofdstad Ljubjana in het binnenland, een elegante cultuurstad met fraaie musea, goede restaurants en een trotse kasteelburcht.Guido Derksen is journalist en schreef voor Dominicus ook de reisgidsen 'Ierland en Noord-Ierland', 'Aruba, Curacao en Bonaire', 'Gambia en Senegal', 'Madeira','Kaapverdië' en 'Kroatië'.

Wil je het boek lezen?Dominicus landengids - Slovenië in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guido Derksen. Lezen Dominicus landengids - Slovenië Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN