De schaduw van het interbellum

De schaduw van het interbellum - Emmanuel Gerard | Tiliboo-afrobeat.com

...de jaren 1930 komt de democratie op losse schroeven te staan en gaat het economisch bergaf ... De schaduw van het interbellum - paperback - Emmanuel ... ... . Populisme, nationalisme en protectionisme leiden België en de rest van de wereld naar een tweede grote oorlog. Emmanuel Gerard beschrijft in De schaduw van het Interbellum op een rake manier deze fascinerende periode uit de Belgische geschiedenis. Populisme, nationalisme en protectionisme leiden België en de rest van de wereld naar een tweede grote oorlog.Prof. dr. Emmanuel Gerard beschrijft in De schaduw van het Interbellum op een rake manier ... De schaduw van het interbellum van Emmanuel Gerard | Boek ... ... .Prof. dr. Emmanuel Gerard beschrijft in De schaduw van het Interbellum op een rake manier deze fascinerende periode en analyseert ook de overeenkomsten en verschillen met de wereld van vandaag die soms angstwekkend veel lijkt op die van de jaren 1930. Vanaf de jaren 1930 komt de democratie op losse schroeven te staan en gaat het economisch bergaf. Populisme, nationalisme en protectionisme leid...

INFORMATIE

AUTEUR
Emmanuel Gerard
DIMENSIE
6,7 MB
BESTANDSNAAM
De schaduw van het interbellum.pdf

OMSCHRIJVING

?Na het einde van de Eerste Wereldoorlog leven de wereld én België op een wolk. Er breken gouden tijden aan en in verschillende landen wordt de parlementaire democratie de gangbare staatsvorm. Maar de euforie van de jaren 1920 wordt al vlug getemperd. Vanaf de jaren 1930 wordt de democratie in vraag gesteld en economisch gaat het bergaf. Populisme, nationalisme en protectionisme leiden België en de rest van de wereld naar een tweede grote oorlog.Prof. dr. Emmanuel Gerard beschrijft in De schaduw van het Interbellum op een rake manier deze fascinerende periode en analyseert ook de overeenkomsten en verschillen met de wereld van vandaag die soms angstwekkend veel lijkt op die van de jaren 1930.

Wil je het boek lezen?De schaduw van het interbellum in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emmanuel Gerard. Lezen De schaduw van het interbellum Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN