De laatste trein naar Istanboel

De laatste trein naar Istanboel - Ayşe Kulin | Tiliboo-afrobeat.com

...tste trein naar Istanboel (Paperback). Als Selva, dochter van een van de laatste Osmaanse pasja s, verliefd wordt op Rafael, een Joodse jongeman, ... Laatste trein naar Istanbul | De Slegte ... ... Met de trein naar Turkije en naar Istanbul is een ontzettend leuke reis. Veel leuker en gezelliger dan bijvoorbeeld met het vliegtuig naar Istanbul. Je kan dan namelijk heel veel van Europa zien, terwijl de trein lekker voort tjoekt. Om in Istanbul met de trein aan te komen, reis je ofwel via Roemenie en Bulgarije, danwel via Servië en Bulgaria. De laatste trein naar Istanbul. Als Selva, dochter van een van de laatste Ottomaanse pasja's, verliefd wordt op Rafael, een jonge Joodse man, k ... bol.com | De laatste trein naar Istanboel, Ayşe Kulin ... ... . De laatste trein naar Istanbul. Als Selva, dochter van een van de laatste Ottomaanse pasja's, verliefd wordt op Rafael, een jonge Joodse man, komen hun families in het verweer: de twee geliefden worden verstoten en onterfd. Ze vertrekken naar Frankrijk om samen een nie...

INFORMATIE

AUTEUR
Ayşe Kulin
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De laatste trein naar Istanboel.pdf

OMSCHRIJVING

Als Selva, dochter van een van de laatste Osmaanse pasja’s, verliefd wordt op Rafael, een Joodse jongeman, komen hun families in het geweer. De twee geliefden worden verstoten en vertrekken naar Frankrijk om daar een nieuw leven te beginnen. Maar de Tweede Wereldoorlog breekt uit en ze raken verstrikt in het web van de naziterreur. Terwijl de nazi’s hun greep op Frankrijk verstevigen, leven Selva en Rafael in voortdurende angst voor razzia’s en concentratiekampen.AySe Kulin (1941) werkte als correspondent voor diverse kranten en tijdschriften en als producent en scenarioschrijver. Ook staat ze bekend om haar verhalenbundels, biografieën en romans. In 2008 kreeg AySe Kulin voor De laatste trein naar Istanbul de romanprijs van de European Council of Jewish Communities (ECJC). Met haar laatste roman, naar het Engels vertaald als Farewell, staat ze op de longlist van de Dublin IMPAC 2011.

Wil je het boek lezen?De laatste trein naar Istanboel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ayşe Kulin. Lezen De laatste trein naar Istanboel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN