De korf

De korf - Dwayne Burns | Tiliboo-afrobeat.com

... biedt onderdak aan zo ongeveer alles wat het leven aangenaam maakt ... De Korf Montessori ... . Maak kennis met de bewoners van ons 'huis'. Pak een drankje in ons Monet Cafe, ga op culinaire avonturenreis in ons restaurant George dining, laat de ballen rollen bij Charlie bowling, vier je feest in onze Melitta Saloon, kom tot rust in onze Charlotte Lounge. De Korf is een kleine school waar iedereen elkaar kent. De sfeer is prettig, de leerkracht heeft veel aandacht voor alle kinderen en kent elk kind goed. Een kind voelt zich gezien en veilig op De Korf. Montessori in de ... Nieuwbouwproject te koop: DE KORF BENTHUIZEN [funda] ... . Een kind voelt zich gezien en veilig op De Korf. Montessori in de 21e eeuw. Vanaf 1 januari 2013 wordt 'de korf vzw' binnen het Agentschap Jongerenwelzijn erkend . als een organisatie bijzondere jeugdzorg (OBJ) met volgende modules: Totaal: 200 modules. 70 verblijfsmodules, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Dwayne Burns
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De korf.pdf

OMSCHRIJVING

In De korf, het vervolg op X, vloeien de realiteit en de wonderlijke droomwereld van Doug steeds meer samen.De korf is een verhaal dat geïnspireerd is op zowel Kuifje als op Alice in Wonderland. Dit alles combineert Burns met David Lynch' wonderlijke fascinatie voor het ongrijpbare.De korf voert je mee in een bizarre wereld die ondanks het heldere en lichte kleurgebruik altijd gedrenkt is in een horrorsaus.

Wil je het boek lezen?De korf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dwayne Burns. Lezen De korf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN