Mijn muziek

Mijn muziek - J. Donkers | Tiliboo-afrobeat.com

... recensies, vergelijk klantbeoordelingen, bekijk schermafbeeldingen en lees meer over My Music - Mijn muziek - Uw lijst met favoriete artiesten en bands ... Mijn muziek, vandaag > DianaGoesOn ... .. Download My Music - Mijn muziek - Uw lijst met favoriete artiesten en bands. en geniet ervan op je iPhone, iPad en iPod touch. In Windows 10 is de app Groove Muziek gekoppeld aan alle muziekbestanden. Dus opent u een muziekbestand, dan wordt dat afgespeeld via deze app. Liever muziek openen in Windows Media Player? Doe dit zo: Klik op Starten. Klik op Instellingen. Klik op Apps. Klik op Standaard-apps. Selecteer onder ... mijn muziek - YouTube ... . Liever muziek openen in Windows Media Player? Doe dit zo: Klik op Starten. Klik op Instellingen. Klik op Apps. Klik op Standaard-apps. Selecteer onder 'Muziekspeler' Windows Media Player. Van muziek afspelen die u zelf verzameld hebt op de pc tot en met muziek afspelen die afkomstig is van een internet radiostation of een digitale muziek...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Donkers
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Mijn muziek.pdf

OMSCHRIJVING

Jan Donkers schreef veertig jaar geleden zijn eerste muziekrecensie voor de Volkskrant en heeft sindsdien voor vele belangrijke en spraakmakende bladen geschreven, zoals Hitwerk,m de Groende Amsterdammer en NRC Handelsblad. Hij was daarmee een van de grondleggers van de Nederlandse popjournalistiek.Naast unieke interviews met popgrootheden als Frank Zappa, John Lennon, Janis Joplin, Gram Parsons, Bruce Springsteen en Joe Cocker, schrijft Donkers over zijn voorliefde voor zowel populaire als obscure Amerikaanse muziek maar ook voor de iPod van George W. Bush en de stand van zaken in de Texaanse muziekscene.

Wil je het boek lezen?Mijn muziek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Donkers. Lezen Mijn muziek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN