Meester Jaap doet het weer

Meester Jaap doet het weer - Jacques Vriens | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Meester Jaap doet het weer. Met mijn verjaardag kreeg ik het boek: ''Meester Jaap doet het weer'' ... Meester Jaap doet het weer van Jacques Vriens bij ... ... . Als aankomend leerkracht is het geweldig om de avonturen van deze meester en zijn klas te lezen, maar ook voor ouders en hun kinderen is het een heel geschikt boek. Geschreven bij Meester Jaap doet het weer. Met mijn verjaardag kreeg ik het boek: ''Meester Jaap doet het weer''. Als aankomend leerkracht is het geweldig om de avonturen van deze meester en zijn klas te lezen, maar ook voor ouders en hun kinderen is het een heel geschikt boek. Hoofdstuk 15: Meester Jaap doet het weer Hoofdstuk 16: Meester Jaap wordt koningin Hoofdstuk 17: Meeste ... Meester Jaap doet het weer - Jacques Vriens - (ISBN ... ... . Hoofdstuk 15: Meester Jaap doet het weer Hoofdstuk 16: Meester Jaap wordt koningin Hoofdstuk 17: Meester Jaap vergeet iets belangrijks Hoofdstuk 18: Meester Jaap voetbalt Hoofdstuk 19: Meester Jaap en de klassenfoto Hoofdstuk 20: Meester J...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacques Vriens
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Meester Jaap doet het weer.pdf

OMSCHRIJVING

Meester Jaap heeft het in het begin maar moeilijk met zijn nieuwe groep. De kinderen moeten nog erg aan hem wennen. Meester Jaap is een echte meester, maar af en toe een beetje gek.Hij houdt grote opruimacties in zijn klas, eet een plant op, speelt voor zangeres, deelt vaak spekkies uit, huilt, bevordert de liefde, troost kinderen en wordt ondertussen ook nog vader.Met tekeningen van Annet Schaap.

Wil je het boek lezen?Meester Jaap doet het weer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacques Vriens. Lezen Meester Jaap doet het weer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN