Het derde doelwit

Het derde doelwit - Joel C. Rosenberg | Tiliboo-afrobeat.com

...rde doelwit" is het eerste deel in een nieuwe serie van Rosenberg met journalist J ... Het derde doelwit [e-Book] - Joel C. Rosenberg - (ISBN ... ... .B. Collins in de hoofdrol. Collins is buitenlandcorrespondent voor de New York Times en houdt zich voornamelijk bezig met het Midden-Oosten, waar hij veel contacten heeft. Geschreven bij Het derde doelwit "Het derde doelwit" is het eerste deel in een nieuwe serie van Rosenberg met journalist J.B. Collins in de hoofdrol. Collins is buitenlandcorrespondent voor de New York Times en houdt zich voorname ... Het derde doelwit | Boeken ... . Collins is buitenlandcorrespondent voor de New York Times en houdt zich voornamelijk bezig met het Midden-Oosten, waar hij veel contacten heeft. Het derde doelwit. Als J.B. Collins, de buitenlandcorrespondent van New York Times, ter ore komt dat een splintergroepering van Al-Qaida met de naam IS in Syrië chemische wapens in bezit heeft,...

INFORMATIE

AUTEUR
Joel C. Rosenberg
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het derde doelwit.pdf

OMSCHRIJVING

Onwaarschijnlijk actueel, griezelig echt en bloedspannend!J.B. Collins is buitenlandcorrespondent voor The New York Times. Als hij hoort dat isis, een splintergroepering van Al-Qaida, in Syrië chemische wapens heeft, weet hij direct één ding zeker: dit verhaal moet hij koste wat het kost volgen. Bezit deleider van de jihadistische groepering deze wapens inderdaad?Zo ja: wat is het doelwit? Amerika? Israël? Of is er een derdedoelwit?De Amerikaanse president staat op het punt het Midden-Oosten te bezoeken, maar in deze gespannen tijden is dat een vrijwel zekere aanleiding tot een escalatie van conflicten. Kan Collins zijn invloed aanwenden voordat het te laat is? Of zullen deterroristen erin slagen talloze mensen te doden tijdens een aanval op het derde doelwit?Een verhaal dat morgen de voorpagina van de kranten zou kunnen beheersen: onwaarschijnlijk actueel, griezelig echt, en bloedspannend!Joel C Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur voor o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels zijn wereldwijd miljoenen verkocht.

Wil je het boek lezen?Het derde doelwit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joel C. Rosenberg. Lezen Het derde doelwit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN