Grote letter bibliotheek 2842 - De tweede dochter (2 banden)

Grote letter bibliotheek 2842 - De tweede dochter (2 banden) - Jodi Picoult | Tiliboo-afrobeat.com

...erij Grote Letter Bibliotheek maakt al meer dan 50 jaar mooie boeken in grote letters ... bol.com | Festival in Luzern, Leni Saris | 9789036434065 ... ... . Onze boeken hebben een eigentijds design en zijn allemaal voorzien van een harde band zodat ze extra stevig zijn in het gebruik. Wij leveren ook rechtstreeks aan particulieren en diverse bibliotheken. De dertienjarige Anna is kerngezond, maar heeft al haar hele leven bloed en beenmerg afgestaan aan haar oudere zus Kate die aan leukemie lijdt. Zoals alle pubers op zoek naar haar eigen identiteit, krijgt Anna er genoeg van om ... Grote letter bibliotheek - De tweede dochter (2 banden ... ... . Zoals alle pubers op zoek naar haar eigen identiteit, krijgt Anna er genoeg van om altijd in een adem met haar zus te worden genoemd. Wanneer ze wordt geacht ook een nier te doneren besluit Anna een advocaat om hulp te vragen en haar ouders aan te klagen. Grote letter bibliotheek 2842 - De tweede do...

INFORMATIE

AUTEUR
Jodi Picoult
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Grote letter bibliotheek 2842 - De tweede dochter (2 banden).pdf

OMSCHRIJVING

De dertienjarige Anna is kerngezond, maar heeft al haar hele leven bloed en beenmerg afgestaan aan haar oudere zus Kate die aan leukemie lijdt. Zoals alle pubers op zoek naar haar eigen identiteit, krijgt Anna er genoeg van om altijd in een adem met haar zus te worden genoemd. Wanneer ze wordt geacht ook een nier te doneren besluit Anna een advocaat om hulp te vragen en haar ouders aan te klagen.

Wil je het boek lezen?Grote letter bibliotheek 2842 - De tweede dochter (2 banden) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jodi Picoult. Lezen Grote letter bibliotheek 2842 - De tweede dochter (2 banden) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN