De customer delight strategie

De customer delight strategie - Jean-Pierre Thomassen | Tiliboo-afrobeat.com

...stomer Delight Strategie' door Jean-Pierre Thomassen - Onze prijs: €43,50 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis Customer Delight Strategie Een organisatie die aan de slag wil met Customer Delight, kan één of beide hoofdoorzaken vertalen naar een basisstrategie voor de organisatie ... Customer Delight Strategie - Jean-Pierre Thomassen ... ... . Het toepassen van de strategieën is niet in beton gegoten: organisaties bepalen zelf op welke manier ze er invulling aan geven. De Customer Delight Strategie is een boek voor lijnmanagers, marketeers, kwaliteitsmanagers en studenten die willen excelleren in klantgerichtheid. In zowel het bedrijfsleven, de zorg als de overheid. Aan de hand van praktijkervaringen van meer dan 40 binnen- en buitenlandse organisaties en v ... De Customer Delight Strategie door Jean-Pierre Thomassen ... ... . De Customer Delight Strategie is een boek voor lijnmanagers, marketeers, kwaliteitsmanagers en studenten die willen excelleren in klantgerichtheid. In zowel het bedrijfsleven, de zorg als de overheid. Aan de hand van praktijkervaringen van meer dan 40 binnen- en buitenlandse organisaties en vele onderzoeken beschrijft Jean-Pierre Thomassen De Customer Delight Strategie is een boek voor sales en marketing professionals...

INFORMATIE

AUTEUR
Jean-Pierre Thomassen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De customer delight strategie.pdf

OMSCHRIJVING

De Customer Delight Strategie is een boekvoor lijnmanagers, marketeers, kwaliteitsmanagersen studenten die willen excellerenin klantgerichtheid.In zowel het bedrijfsleven,de zorg als de overheid. Aan de handvan praktijkervaringenvan meer dan 40binnen- en buitenlandse organisaties en veleonderzoeken beschrijft Jean-Pierre Thomassende wijze waarop organisaties werken aanCustomer Delight; de overtreffende trap inklanttevredenheid waarbij klanten uitersttevreden en enthousiast over een organisatiezijn. Het zijn klanten voor het leven die alsechte ambassadeurs en promoters fungeren.In het boek beschrijft de auteur tweebasisstrategieën om Customer Delight terealiseren: ‘het overtreffen of zelfs overstijgenvan de verwachtingen van klanten’ en‘warmte en egostreling’. De succesvolsteorganisaties zetten niet de processen, ICT enproductiviteitsdoelstellingen centraal bij hunbedrijfsvoering maar de gewenste ervaringen beleving van de klant. Zij werken nietmet processen maar met klantreizen.Dit boek zal u prikkelen om op een heelandere manier naar uw organisatie, klantgerichtheid,klanten en klanttevredenheidte kijken. ‘Tevreden’ en ‘goede service’ zijnniet meer goed genoeg in dit tijdsgewricht.Succesvolle organisaties streven naar eenexcellente klantgerichtheid en naarCustomer Delight.

Wil je het boek lezen?De customer delight strategie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean-Pierre Thomassen. Lezen De customer delight strategie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN