Spraaktaal

Spraaktaal - Jet Isarin | Tiliboo-afrobeat.com

...al Kids reikt beeld en taal aan voor het communiceren over gevoelens, gedachten, opvattingen, wensen en relaties ... SPRAAKTAAL KIDS - Onderwijsdatabank ... .. Spraaktaal Kids is een invulboek, een stickerboek en een plakboek: denken door doen!. Spraaktaal Kids bestaat uit drie mappen voor drie verschillende leeftijdsgroepen: Spraaktaal Kids 4-7 jaar Spraaktaal Kids 7-10 jaar Spraaktaal Kids 10-14 jaar Spraaktaal biedt die kans. Spraaktaal is een gids met toegankelijke informatie over het wat, hoe en waarom van taalstoornissen. Spraaktaal is een werkboek dat jongeren en degenen die bij hen betrokken zijn handvatten biedt voor het denken ... begeleiding/ondersteuning : Spraaktaal Kids 7-10 jaar ... . Spraaktaal is een werkboek dat jongeren en degenen die bij hen betrokken zijn handvatten biedt voor het denken en praten over het leven met een taalstoornis en voor het benoemen en uitbuiten van mogelijkheden en talenten. Spraaktaal Kids is dé denk-, doe- en praatmap voor kinderen van 4 tot 14 jaar met een taa...

INFORMATIE

AUTEUR
Jet Isarin
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Spraaktaal.pdf

OMSCHRIJVING

Spraaktaal 1e druk is een boek van Jet Isarin uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789033491818 Jongeren met een taalstoornis (ESM, ontwikkelingsdysfasie) hebben veel moeite met taal en dus met communicatie. Hun handicap is onzichtbaar en onbekend. Hun handicap maakt hen onzeker en zwijgzaam. Toch hebben jongeren met een taalstoornis veel te vertellen. Als ze de kans krijgen. Spraaktaal biedt die kans.Spraaktaal is een gids met toegankelijke informatie over het wat, hoe en waarom van taalstoornissen. Spraaktaal is een werkboek dat jongeren en degenen die bij hen betrokken zijn handvatten biedt voor het denken en praten over het leven met een taalstoornis en voor het benoemen en uitbuiten van mogelijkheden en talenten. Spraaktaal maakt jongeren met een taalstoornis zelfbewuster en sterker.De tekst van Spraaktaal is voor publicatie voorgelegd aan jongeren met een taalstoornis, ouders en professionals. Hun commentaar is in het boek verwerkt.Een jongere: “Ik vind het een goed boek om te lezen en ook om te werken. Ik herken heel veel van mezelf in de voorbeelden omdat ik het zelf zo ervaar of heb meegemaakt en nog meemaak. Ik vind het laatste gedeelte van het boek ook goed omdat het informatie geeft over hoe je zelfstandig kan worden.”Een ouder: “Dit boek kan jongeren goed op weg helpen in de (harde) maatschappij. Maar niet alleen voor hen is dit boek geschikt, ook voor familieleden en vrienden zou het een uitkomst zijn. Voor leerkrachten op de basisschool en in het voortgezet onderwijs lijkt het me ook een ideaal boek.”Een professional: “Echt een werkboek waar jongeren veel in vinden én kwijt kunnen. Er wordt gebruik gemaakt van hun krachten. Wat is dit een goed boek om te gebruiken voor jongeren, ouders en werkers!”

Wil je het boek lezen?Spraaktaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jet Isarin. Lezen Spraaktaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN