Sociale hygiëne

Sociale hygiëne - H.G.M. Doreleijers | Tiliboo-afrobeat.com

... Hygiëne is een belangrijk diploma in de horeca, voornamelijk bij organisaties en bedrijven die alcohol schenken en/of verkopen ... Vind sociale hygiene in Boeken op Marktplaats ... . Zij dienen volgens de Drank-en Horecawet aan de eis Sociale Hygiëne te voldoen, wat betekent dat de Verklaring kennis en inzicht Sociale Hygiëne verplicht is voor de eigenaren van deze bedrijven. Sociale Hygiëne Online Spoedcursus incl. SVH computerexamen. De Sociale Hygiëne Online bestaat uit het 11 modules en 5 examen trainingen. Tijdens deze digitale cursus wordt het gehele SVH Sociale Hygiëne boek op een levendige en praktijkgerichte manier aan u uitg ... Sociale Hygiene Cursus. Behaal in 1 dag je SVH Diploma! ... . Tijdens deze digitale cursus wordt het gehele SVH Sociale Hygiëne boek op een levendige en praktijkgerichte manier aan u uitgelegd. Spoedcursus Sociale Hygiëne (1 cursusdag inclusief SVH examen) Avondcursus Sociale Hygiëne (2 cursusavonden inclusief SVH examen) InCompany Sociale Hygiëne (verschillende cursusmogelijkheden dag/avond(en) inclusief SVH examen) Thuisstudie . Schriftelijk met SVH exame...

INFORMATIE

AUTEUR
H.G.M. Doreleijers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Sociale hygiëne.pdf

OMSCHRIJVING

Met Sociale Hygiëne wordt bedoeld dat mensen op een goede en gezonde manier met elkaar omgaan en rekening houden met elkaars normen en waarden. Het doel hiervan is het voorkomen van vervelende en onveilige situaties binnen en buiten een bedrijf.Wie een café, een (sport)kantine, een dancing, een restaurant of een hotel wil beheren, heeft het officieel erkende diploma Sociale Hygiëne nodig. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft dit diploma bij de modernisering van de vestigingswetgeving verplicht gesteld.De uitgave van Educatief voldoet aan de nieuwste eisen.De student leert onder andere zich bewust te zijn van de maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid ten aanzien van alcohol- en drugsgebruik en gokverslaving in de horeca.

Wil je het boek lezen?Sociale hygiëne in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.G.M. Doreleijers. Lezen Sociale hygiëne Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN