Sleutelboek Computerhardware 2.0 (Kleur)

Sleutelboek Computerhardware 2.0 (Kleur) - Marc Goris | Tiliboo-afrobeat.com

...lboek Computerhardware 2.0. Dit boek belicht de hardware van een op zichzelf staand computersysteem - desktop en laptop - en van randapparatuur ... Sleutelboek Computerlexicon 2.0 (Kleur), Marc Goris ... ... . Welke scholen gebruiken de Sleutelboeken? In heel wat scholen wordt gebruik gemaakt van de Sleutelboeken Computerhardware en Computernetwerken - van een van beide of van alle twee. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Goris, Marc - Sleutelboek Computerhardware 2.0 (Kleur) Sleutelboek Computernetwerken 2.0 (Kleur) is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Sleutelboek Computernetwerken 2.0 (Kleur ... bol.com | Sleutelboek Computerhardware (B&W), Goris ... ... .0 (Kleur) Sleutelboek Computernetwerken 2.0 (Kleur) is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Sleutelboek Computernetwerken 2.0 (Kleur) PDF te downloaden op onze website 3dayslimburg.be Er zijn ook andere boeken van de auteur Sleutelboek Computernetwerken 2.0 (Kleur)...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Goris
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Sleutelboek Computerhardware 2.0 (Kleur).pdf

OMSCHRIJVING

Dit cursusboek is geschreven voor het onderwijs in Vlaanderen (informaticabeheer) en Nederland (MBO ICT-opleidingen). Het sluit eveneens perfect aan bij het programma van bepaalde opleidingsonderdelen in het hoger en het volwassenenonderwijs. Dit boek belicht de hardware van een op zichzelf staand computersysteem en van randapparatuur. Alles werd in een zo eenvoudig mogelijke taal geschreven en vaktermen worden uitvoerig verklaard.

Wil je het boek lezen?Sleutelboek Computerhardware 2.0 (Kleur) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Goris. Lezen Sleutelboek Computerhardware 2.0 (Kleur) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN