Projecten praktijkgericht plannen

Projecten praktijkgericht plannen - none | Tiliboo-afrobeat.com

...s Projecten Praktijkgericht Plannen Hier vindt u de link naar mijn videokanaal voor de 'over mijn schouder mee-kijk video's' Hoofdstuk 2: Tijdmanagementplan ... Contact - Projecten Praktijkgericht Plannen ... . Hoofdstuk 3: Het definieren van de activiteiten . Hoodfstuk 4: Het rangschikken van de activiteiten . 'Projecten Praktijkgericht Plannen' door Jan van den Berg - Onze prijs: €68,98 - Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen Projecten Praktijkgericht Plannen. Jan van den Berg Planningmanagement . Weet u hoe succesvolle projecten worden gepland? Zo niet, of niet helemaal zeker,dan kun je dit leren in mijn boek en ... Download PDF Projecten Praktijkgericht Plannen | BANK72 PDF ... . Jan van den Berg Planningmanagement . Weet u hoe succesvolle projecten worden gepland? Zo niet, of niet helemaal zeker,dan kun je dit leren in mijn boek en e-boek: Ed van der Tak "Zeer waardevol is ook de brede aanpak in het boek doordat Jan alle facetten van planning de revue laat passeren." Projecten Praktijkgericht Plannen ...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Projecten praktijkgericht plannen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een handleiding en richtlijn voor het ontwerpen van een integrale en betrouwbare projectplanning met een voorspelbare einddatum, op basis van kritieke pad-netwerkplanning (Critical Path Method CPM). De inhoud van dit boek verschaft inzicht in de processen, met praktijkgerichte voorbeelden, tools en technieken om veiliger te werken, faalkosten te reduceren, de tijdsduur te verkorten, kosten te verminderen en de prognoses van een project te verbeteren. Dit boek is primair bestemd voor projectmanagers en projectplanners die hun werk optimaal willen uitvoeren en die een behoefte hebben aan praktijkgerichte richtlijnen en processen gebaseerd op internationaal gestandaardiseerde beste praktijken en standaards. Tevens is dit boek bestemd voor projectsponsors, senior-managers, projectdirecteuren en specialisten in engineering, inkoop, acquisitie en human resources die meer willen weten over het maken van een integrale projectplanning.

Wil je het boek lezen?Projecten praktijkgericht plannen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Projecten praktijkgericht plannen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN