Praktijkboek uitgifte van grond in erfpacht

Praktijkboek uitgifte van grond in erfpacht - I.P.C.M. mr. Kemp | Tiliboo-afrobeat.com

...ktijkboek uitgifte van grond in erfpacht biedt een beknopt, helder en praktisch overzicht van alle aspecten van erfpacht ... Erfpacht, je bent huiseigenaar maar de grond heb je in ... ... . Het is bestemd voor de professional die in zijn werk te maken heeft of krijgt met de uitgifte van gronden in erfpacht en behoefte heeft aan een praktische handleiding. Het Praktijkboek uitgifte van grond in erfpacht biedt een beknopt, helder en praktisch overzicht van alle aspecten van erfpacht.Het is bestemd voor de professional die in zijn werk te maken heeft of krijgt met de uitgifte van gronden in erfpacht e ... PDF Praktijkboek Uitgifte van grond in erfpacht - Berghauser Pont ... .Het is bestemd voor de professional die in zijn werk te maken heeft of krijgt met de uitgifte van gronden in erfpacht en behoefte heeft aan een praktische handleiding. Het 'Praktijkboek uitgifte van grond in erfpacht' biedt een beknopt, helder en praktisch overzicht van alle aspecten van erfpacht. Het is bestemd voor de professional die in zijn werk te maken heeft of krijgt met de uitgifte van gronden in erfpacht en behoefte heeft aan een praktische handleiding. Het P...

INFORMATIE

AUTEUR
I.P.C.M. mr. Kemp
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktijkboek uitgifte van grond in erfpacht.pdf

OMSCHRIJVING

Het Praktijkboek uitgifte van grond in erfpacht biedt een beknopt, helder en praktisch overzicht van alle aspecten van erfpacht. Het is bestemd voor de professional die in zijn werk te maken heeft of krijgt met de uitgifte van gronden in erfpacht en behoefte heeft aan een praktische handleiding. In Nederland bestaan tientallen erfpachtstelsels naast elkaar, waarover veel jurisprudentie is verschenen. Erfpacht kan in haar toepassing en praktische uitwerking dan ook complex zijn. De auteurs hebben in hun dagelijkse adviespraktijk gemerkt dat er behoefte is aan inzicht en overzicht. Dit boek is daarom geschreven als een praktische handleiding en volgt de structuur van een erfpachtcontract. Het geeft daarbij antwoord op de vragen die kunnen ontstaan bij het maken van afspraken over erfpacht. Door deze structuur kan het uitstekend gebruikt worden als naslagwerk in de dagelijkse praktijk. Vanzelfsprekend wordt in deze uitgave in klare taal de actuele stand van de rechtspraak besproken. Met recente voorbeelden wordt de link met de praktijk gelegd. Daarnaast wordt uitgebreid aandacht besteed aan de fiscale en financieel-economische kant van erfpacht, inclusief de verwerking in de financiële administratie.

Wil je het boek lezen?Praktijkboek uitgifte van grond in erfpacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I.P.C.M. mr. Kemp. Lezen Praktijkboek uitgifte van grond in erfpacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN