Onder de rook van de mijn

Onder de rook van de mijn - Jac van den Boogard | Tiliboo-afrobeat.com

...maken In het boek Onder de rook van de mijn, het leven van de mijnwerker in Zuid-Limburg hebben de samenstellers een keuze gemaakt uit de 19 thema's van de verzamelband ... Onder de rook de mijn druk 1 het… - voor €27,95 ... . Dat geeft meteen de sterkte en de zwakte van het nieuw verschenen boek aan. Door de vorm en opzet was de verzamelband weinig gestructureerd. In dit boek wordt het ondergrondse en bovengrondse leven van de mijnwerkers in de Limburgse mijnstreek besproken. Het leven van de 'koempels' was doordrongen van de geur van de mijn; ze leefden letterlijk en figuurlijk onder de rook van de mijn. Jarenlang dolven ze honderden mete ... Onder de rook van ... - Wikipedia ... . Het leven van de 'koempels' was doordrongen van de geur van de mijn; ze leefden letterlijk en figuurlijk onder de rook van de mijn. Jarenlang dolven ze honderden meters onder de grond bij hoge temperaturen het 'zwarte goud'. Onder de rook van de mijn (Hardcover). In dit boek, het leven van de mijnwerkers ondergronds en bovengronds in de Limburgse mijnstreek. Dit boek bestaat.....

INFORMATIE

AUTEUR
Jac van den Boogard
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Onder de rook van de mijn.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek, het leven van de mijnwerkers ondergronds en bovengronds in de Limburgse mijnstreek. Dit boek bestaat uit bewerkte bijdragen die eerder zijn verschenen in 'Weet je nog koempel'.

Wil je het boek lezen?Onder de rook van de mijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jac van den Boogard. Lezen Onder de rook van de mijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN