LAND VAN MIJN VADER

LAND VAN MIJN VADER - Lori Benton | Tiliboo-afrobeat.com

...lgeprezen historische roman `Het land van mijn vader van Lori Benton speelt zich af op de grens tussen twee werelden: die van de Amerikaanse kolonisten in de achttiende eeuw en de inheemse bewoners van het land ... Het land van mijn vader eBook door Lori Benton ... ... . De kolonisatiegrens van New York, 1784. Als 14-jarig meisje is Willa Oberchain ontvoerd door indianen. De veelgeprezen historische roman "Het land van mijn vader' van Lori Benton speelt zich af op de grens tussen twee werelden: die van de Amerikaanse kolonisten in de achttiende eeuw en de inheemse bewoners van het land. De kolonisatiegrens van New York, 1784. Als 14-jarig meisje is Willa Oberchain ontvoerd door indianen. Geschreven bij Het Land Van Mijn Vader. Wat een prachtig en indrukwekkend boek. Aan de hand van brieven e ... Het land van mijn vader door Lori Benton (paperback ... ... . De kolonisatiegrens van New York, 1784. Als 14-jarig meisje is Willa Oberchain ontvoerd door indianen. Geschreven bij Het Land Van Mijn Vader. Wat een prachtig en indrukwekkend boek. Aan de hand van brieven en dagboeken van een Duitse familie krijg je een goede indruk van hoe Duitsland van de Eerst Wereldoorlog in de Tweede Wereldoorlog is bela...

INFORMATIE

AUTEUR
Lori Benton
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
LAND VAN MIJN VADER.pdf

OMSCHRIJVING

De veelgeprezen historische roman `Het land van mijn vadervan Lori Benton speelt zich af op de grens tussen twee werelden: die van de Amerikaanse kolonisten in de achttiende eeuw en de inheemse bewoners van het land. De kolonisatiegrens van New York, 1784. Als 14-jarig meisje is Willa Oberchain ontvoerd door indianen. Ze groeit op tot een knappe, jonge vrouw in de stam van de wolf. Maar als haar man en kinderen door het noodlot om het leven komen, besluit ze terug te keren naar het land van haar ouders. Aangekomen bij haar ouderlijk huis zijn haar vader en moeder in geen velden of wegen te bekennen. Niemand in het dorp weet waar ze zijn en ze worden dood gewaand. Is er nog een toekomst voor Willa? Met `Het land van mijn vaderwon Lori Benton in de Verenigde Staten diverse prijzen. Deze roman werd zelfs uitgeroepen door Boek van het jaar 2014.

Wil je het boek lezen?LAND VAN MIJN VADER in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lori Benton. Lezen LAND VAN MIJN VADER Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN