Het tuinhuis (luisterboek)

Het tuinhuis (luisterboek) - Hella S. Haasse | Tiliboo-afrobeat.com

...de geheimzinnige, magische kracht van de natuur of het toeval dat aan het gebeuren een andere betekenis geeft? Hella S ... Het tuinhuis / druk 1: 6 CD luisterboek, voorgelezen door ... ... . Haasse leest samen met Willem Nijholt. Hella S. Haasse heeft speciaal voor dit luisterboek de verhalen voorzien van een persoonlijk ingesproken nawoord. Inhoud 1. Het tuinhuis 2. Een perkara 3. De Lidah boeaja 4. Het ... Luister naar 'Het tuinhuis' door Hella S. Haasse, verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Verteld door Willem Nijholt. Start vandaag nog een proefperiode van 30 dagen en ontvang je eerste luisterboek gratis ... Het tuinhuis - Audioboek - Hella S. Haasse - Storytel ... . Verteld door Willem Nijholt. Start vandaag nog een proefperiode van 30 dagen en ontvang je eerste luisterboek gratis. In Het tuinhuis, het titelverhaal van de bundel, bezoekt een dertigjarige dochter haar niet bepaald l Het luisterboek 'Het tuinhuis' bevat zeven nooit eerder gebundelde verhalen uit de jaren 1948-2006: 'Het tu...

INFORMATIE

AUTEUR
Hella S. Haasse
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het tuinhuis (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

In veel romans van Hella S. Haasse vindt er iets plaats dat zich aan de waarneembare werkelijkheid onttrekt, maar dat wel de gang van zaken bepaalt. Ook in haar verhalen, die nu voor het eerst gebundeld zijn, is dat vaak het geval. Is het de geheimzinnige, magische kracht van de natuur die aan de gebeurtenis een andere betekenis geeft?Of is er sprake van toeval, dat een ontwrichtende of juist een helende werking heeft? Hella S. Haasse laat het oordeel over aan haar lezers.Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Het tuinhuis (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hella S. Haasse. Lezen Het tuinhuis (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN