Handboek Bio-Energetica

Handboek Bio-Energetica - Alexander Lowen | Tiliboo-afrobeat.com

...k Bio-Energetica (Hardcover). Lowen is de eerste wetenschapper geweest die op het belang van het lichaam gewezen heeft bij de behandeling van ... Bio Energetica Therapie - Vinden.nl ... ... Handboek bio-energetica | ISBN 9789063254322 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 20-mei-2015 - bol.com | Handboek Bio-Energetica, Alexander Lowen | 9789063254322 | Boeken Handboek bio-energetica-Alexander Lowen. Handboek bio-energetica-alexander lowen lowen is de eerste wetenschapper geweest die op het belang van het lichaam gewezen heeft . Zo goed ... Boek PDF Handboek Bio-Energetica ... . Handboek bio-energetica-alexander lowen lowen is de eerste wetenschapper geweest die op het belang van het lichaam gewezen heeft . Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 27,00 16 mei. '20. Zuidhorn 16 mei. '20. Arne Zuidhorn. Handboek bio-energetica-Alexander Lowen. Handboek bio-energetica-alexander lowe...

INFORMATIE

AUTEUR
Alexander Lowen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Bio-Energetica.pdf

OMSCHRIJVING

Lowen is de eerste wetenschapper geweest die op het belang van het lichaam gewezen heeft bij de behandeling van psychische stoornissen. Hij heeft overtuigend kunnen aantonen waarom de conventionele psychoanalyse in veel gevallen faalde. Het lichaam kan in veel gevallen een sleutel zijn tot emotionele problemen, omdat het een spiegel is van ons karakter. De auteur laat zien dat lichamelijke spanningen pantsers zijn die vaak in de vroege jeugd zijn opgebouwd. Als iemand zich op latere leeftijd daarvan wil bevrijden, dan is deze lichaamsgerichte benadering zeer doeltreffend. Lichaam en geest beschouwt Lowen als een functionele eenheid.

Wil je het boek lezen?Handboek Bio-Energetica in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alexander Lowen. Lezen Handboek Bio-Energetica Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN