Grondslagen van interculturele communicatie

Grondslagen van interculturele communicatie - W.A. Shadid | Tiliboo-afrobeat.com

...agen van interculturele communicatie 2e druk is een boek van W ... Boek: Grondslagen van interculturele communicatie ... ... .A.R. Shadid uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013041347 In Grondslagen van Interculturele Communicatie wordt uitgebreid ingegaan op factoren die van invloed zijn op interculturele ontmoetingen, zoals cultuurverschillen, wederzijdse vooroordelen en persoonlijke communicatieve vaardigheden. Samenvatting: Grondslagen van Interculturele Communicatie H1, 2, 4-6. Universiteit / hogeschool. Hogeschool van Amsterdam. Vak. Co ... Grondslagen van Interculturele Communicatie W Shadid ... ... . Universiteit / hogeschool. Hogeschool van Amsterdam. Vak. Communicatie (3100COMM11) Titel van het boek Grondslagen van Interculturele Communicatie; Auteur. W Shadid. Academisch jaar. 2014/2015 Interculturele communicatie 2 Inleiding Interculturele communicatie kan globaal worden omschreven als communicatie tusse...

INFORMATIE

AUTEUR
W.A. Shadid
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Grondslagen van interculturele communicatie.pdf

OMSCHRIJVING

Grondslagen van interculturele communicatie 2e druk is een boek van W.A.R. Shadid uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013041347 In Grondslagen van Interculturele Communicatie wordt uitgebreid ingegaan op factoren die van invloed zijn op interculturele ontmoetingen, zoals cultuurverschillen, wederzijdse vooroordelen en persoonlijke communicatieve vaardigheden. De auteur gaat er vanuit dat miscommunicatie in zulke ontmoetingen meer wordt veroorzaakt door de fixatie op cultuurverschillen, angst voor het vreemde en wederzijdse vooroordelen dan door de mate waarin culturen daadwerkelijk van elkaar verschillen. Dit boek geeft geen recept, maar is een pleidooi voor het benaderen van iedereen als zelfstandig persoon en niet als vertegenwoordiger van de groep waartoe hij of zij behoort of gerekend wordt. Dit boek is bedoeld voor communicatiemanagers, personeelsfunctionarissen, hulpverleners, beleidsmakers en onderzoekers op dit terrein.

Wil je het boek lezen?Grondslagen van interculturele communicatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.A. Shadid. Lezen Grondslagen van interculturele communicatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN