Financiële rapportering en analyse

Financiële rapportering en analyse - Ann vanstraelen | Tiliboo-afrobeat.com

...tting Financiële rapportering en analyse 2de bach Handelswetenschappen KU Leuven campus Brussel ... VZW en financiële rapportering - PDF ... . Bevat al de geziene leerstof de zelfstudie opgeloste oefeningen enkele mogelijke examenvragen lijst met afkortingen begrippenlijst formularium en interpretatie van de ratios. Financiële Rapportering en Analyse. 2de bach TEW Financiële Rapportering en Analyse Samenvatting boek aangevuld met hoorcolleges Q www.quickprinter.be uickprinter Koningstraat 13 2000 Antwerpen 139 7,00 Online samenvattingen kopen ... Samenvattingen voor Financiële rapportering en analyse aan ... ... .quickprinter.be uickprinter Koningstraat 13 2000 Antwerpen 139 7,00 Online samenvattingen kopen via www.quickprintershop.be . Nadere informatie Begrijpt de financiële ratio's, maatstaven en analyses die de financiële gezondheid van een onderneming meten en kan deze toepassen (2.a.4) Heeft inzicht in de actuele regelgeving van de financiële rapportering en past deze toe bij het registreren van financiële tran...

INFORMATIE

AUTEUR
Ann vanstraelen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Financiële rapportering en analyse.pdf

OMSCHRIJVING

In het deel Financiële Rapportering wordt de opstelling van een geconsolideerde jaarrekening behandeld, zowel volgens de Belgische Wet op de Vennootschappen als volgens de Internationale Financiële Rapporteringsstandaarden (IFRS). Vanaf 2005 dienen beursgenoteerde ondernemingen in de Europese Unie immer hun geconsolideerde jaarrekening op te stellen volgens IFRS. Daarnaast worden er een aantal specifieke topics behandeld binnen financiële rapportering volgens IFRS: uitgestelde belastingen, fair value accounting & impairment, investeringen in financiële vaste activa en transacties in vreemde deviezen.In het deel Financiële Analyse komen diverse technieken aan bod voor de analyse van een enkelvoudige en geconsolideerde jaarrekening. De aandacht gaat hierbij uit naar hoe verschillende belanghebbende partijen van een onderneming de beschikbare informatie in het jaarverslag kunnen aanwenden om een inzicht te verwerven in de financiële toestand van een onderneming. Om de materie levendig te maken, is het handboek voorzien van tal van uitgewerkte voorbeelden en oefeningen.

Wil je het boek lezen?Financiële rapportering en analyse in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ann vanstraelen. Lezen Financiële rapportering en analyse Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN