Diepvriesfiguur

Diepvriesfiguur - Roel van Duijn | Tiliboo-afrobeat.com

...sfiguur (Paperback). Sinds 1961 werd activist en politicus Roel van Duijn, 'het brein' achter de Provo- en Kabouterbeweging, decennialang ... Presentatie van mijn boek Diepvriesfiguur, autobiografie ... ... ... Diepvriesfiguur_commentaar_151212 (pdf) Symon Algera. Vakantie met vier boeken - 16/10/2012 (pdf) Brief aan Roel over het boek Diepvriesfiguur - 18/09/2012 (pdf) Persbericht: Roel van Duijn eist bij AIVD films en geluidsopnames op van "journalist" Wieting. Hij bleek te zijn gekwalificeerd als 'diepvriesfiguur' en zou in crisissituaties direct worden geïnterneerd in het kader van de ultra-geheime 'Operatie Diepvries'. In 1970 werd Van Duijn ontvoerd. Een misdrijf dat nimmer adequaat werd gerechercheerd. 'Diepvriesfiguur' door Roel van Duijn - Onze pri ... DIEPVRIESFIGUUR « Roel van Duijn ... . In 1970 werd Van Duijn ontvoerd. Een misdrijf dat nimmer adequaat werd gerechercheerd. 'Diepvriesfiguur' door Roel van Duijn - Onze prijs: €49,95 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis Bestel Diepvriesfiguur van Roel van Duijn. Gratis ...

INFORMATIE

AUTEUR
Roel van Duijn
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Diepvriesfiguur.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds 1961 werd activist en politicus Roel van Duijn, 'het brein' achter de Provo- en Kabouterbeweging, decennialang geschaduwd door zes overheidsdiensten, waaronder de BVD, de Politieke Inlichtingendienst en de Veiligheidsdienst van het Koninklijk Huis. Zij creëerden een omvangrijk dossier (PD106043) dat bij de AIVD in de kluis ligt. Na een lange juridische strijd kreeg Van Duijn een deel van zijn dossier in handen.Hij bleek te zijn gekwalificeerd als 'diepvriesfiguur' en zou in crisissituaties direct worden geïnterneerd in het kader van de ultra-geheime 'Operatie Diepvries'. In 1970 werd Van Duijn ontvoerd. Een misdrijf dat nimmer adequaat werd gerechercheerd. De AIVD houdt stukken achter over een mystery witness en wekt, net als eerder het OM en de politie, de schijn de daders in bescherming te nemen. Van Duijn vertelt zijn levensverhaal aan de hand van door spionnen en infiltranten gemaakte verslagen, waarvan een selectie integraal is opgenomen. Dat een leger geheim agenten tientallen jaren Van Duijns veelal ludieke acties observeerde, zet vraagtekens bij de manier waarop de Nederlandse geheime dienst zijn prioriteiten stelt.

Wil je het boek lezen?Diepvriesfiguur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roel van Duijn. Lezen Diepvriesfiguur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN