De zevende koningin

De zevende koningin - Willem J. Ouweneel | Tiliboo-afrobeat.com

...eur begint bij de eerste koningin, Sophia (Vrouwe Wijsheid), en komt via Eva, Sion, de Oermoeder, de Madonna en Vrouwe Mysterion tot de zevende koningin, Vrouwe Ekklesia, de ware christelijke kerk ... Boek: De zevende koningin - Geschreven door Willem J. Ouweneel ... . Zij is de eeuwige bruid en echtgenote van Hem, naar wie het vorige boek toewerkte: Christus, de negende Koning. Eduard VII (Engels: Albert Edward) (Londen, 9 november 1841 - aldaar, 6 mei 1910) was koning van het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Ierland en keizer van Indië vanaf 22 januari 1901 tot zijn dood. Hij was de eerste vorst uit het huis Saksen-Coburg en Gotha die over het Verenigd Koninkrijk regeerde. Ook zijn zoon, koning George V, behoorde tot het huis Saksen-Coburg en Gotha ... De profeti ... Eduard VII van het Verenigd Koninkrijk - Wikipedia ... . Hij was de eerste vorst uit het huis Saksen-Coburg en Gotha die over het Verenigd Koninkrijk regeerde. Ook zijn zoon, koning George V, behoorde tot het huis Saksen-Coburg en Gotha ... De profetie in Openbaring 17:10 is een aanvulling op een profetie die door Daniël werd opgetekend. Hij schreef over een „reusachti...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem J. Ouweneel
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De zevende koningin.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is het vervolg op 'De Negende Koning', dat over mannen en mannelijke goden handelde. Het vroeg daarmee als vanzelf om een vrouwelijk vervolg. De auteur geeft een fascinerende analyse van de rol van de Vrouwe en het vrouwelijke in de geschiedenis van jodendom en christendom. Aan de ene kant heeft de kerkgeschiedenis een schokkende onderdrukking van de vrouw te zien gegeven, waarvan het christendom zich in de twintigste eeuw enigszins begint te herstellen. Anderzijds is al vroeg in de kerkgeschiedenis de antieke Moedergodin de christelijke kerken binnengedrongen in de gedaante van Madonna. Deze gestalte begint in onze dagen al te versmelten met de 'grote hoer' uit het boek Openbaring.Dit boek beschrijft de cultuurhistorische en godsdienstfenomenologische achtergronden bij de discussie over de plaats van de vrouw in de kerk. De auteur begint bij de eerste koningin, Sophia (Vrouwe Wijsheid), en komt via Eva, Sion, de Oermoeder, de Madonna en Vrouwe Mysterion tot de zevende koningin, Vrouwe Ekklesia, de ware christelijke kerk. Zij is de eeuwige bruid en echtgenote van Hem, naar wie het vorige boek toewerkte: Christus, de negende Koning.

Wil je het boek lezen?De zevende koningin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem J. Ouweneel. Lezen De zevende koningin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN