50 inzichten het menselijk brein

50 inzichten het menselijk brein - Moheb Costandi | Tiliboo-afrobeat.com

...chten het menselijk brein (Hardcover). Het menselijke brein, dat honderd miljard zenuwcellen bevat en informatie doorgeeft in een duizendste ... Reis door het menselijk lichaam | Sunshine for the soul ... ... Het menselijke brein, dat honderd miljard zenuwcellen bevat en informatie doorgeeft in een duizendste seconde, is het meest krachtige en mysterieuze orgaan in het lichaam. Ondanks decennia aan onderzoek en experimenten beginnen we pas sinds kort de geheimen van de complexe machinerie te ontcijferen. Langzaam wordt duidelijk hoe de hersenen onze gedachten, handelingen, geheugen en zelfs het ... 50 inzichten het menselijk brein bij Boeke ... 50 inzichten het menselijk brein - Moheb Costandi | Boeken.com ... . Langzaam wordt duidelijk hoe de hersenen onze gedachten, handelingen, geheugen en zelfs het ... 50 inzichten het menselijk brein bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Geschreven bij Het seniorenbrein. Ik had een interview met Andre Aleman gelezen en wilde meteen dit boek lezen. Het is bedoeld voor iedere...

INFORMATIE

AUTEUR
Moheb Costandi
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
50 inzichten het menselijk brein.pdf

OMSCHRIJVING

Het menselijke brein, dat honderd miljard zenuwcellen bevat en informatie doorgeeft in een duizendste seconde, is het meest krachtige en mysterieuze orgaan in het lichaam. Ondanks decennia aan onderzoek en experimenten beginnen we pas sinds kort de geheimen van de complexe machinerie te ontcijferen. Langzaam wordt duidelijk hoe de hersenen onze gedachten, handelingen, geheugen en zelfs het gevoel van wie we zijn besturen. In deze fascinerende verkenning van de hersenen onderzoekt neurobioloog Moheb Costandi zowel de biologie van het menselijke brein als de invloed daarvan op ons gedrag. In 50 heldere en beknopte hoofdstukken grijpt hij terug op veel van de meest intrigerende en grensverleggende vondsten in de neurowetenschappen. Verschillen mannelijke en vrouwelijke hersenen? Heeft emotie een biologische basis? Kunnen we ooit zien wat mensen denken? En kunnen onze levenservaringen onze hersenen fysiek beïnvloeden? Van de ontwikkeling van het brein tijdens groei en ouder worden tot de bouwstenen van bewustzijn, en van geestelijke aandoeningen zoals dementie en schizofrenie tot hoe zenuwweefsel zich kan aanpassen en opnieuw instellen na beschadiging - dit is een uitvoerige introductie tot de ongelooflijke wetenschap van het menselijke brein.

Wil je het boek lezen?50 inzichten het menselijk brein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Moheb Costandi. Lezen 50 inzichten het menselijk brein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN