Praktijkboek vertragingsschade in de bouw

Praktijkboek vertragingsschade in de bouw - A.F.J. Jacobs | Tiliboo-afrobeat.com

... de utiliteitsbouw als in de GGW-sector. Aanspraken op vergoeding van vertragingsschade ontstaan door verstoringen in het bouwproces ... Vertragingsschade veroorzaakt door de opdrachtgever ... ... . Deze verstoringen kunnen leiden tot inefficiëntie van het bouwproces, uitloop of (deels) stilliggen van de bouw. Praktijkboek vertragingsschade in de bouw (Paperback). Vertragingsclaims zijn naast meerwerkaanspraken de meest voorkomende financiële geschillen in het... 'Praktijkboek vertragingsschade in de bouw' door A.F.J. Jacobs - Onze prijs: €44,50 - Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen ... Boek: Praktijkboek vertragingsschade in de bouw - Springest ... ... 'Praktijkboek vertragingsschade in de bouw' door A.F.J. Jacobs - Onze prijs: €44,50 - Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen Praktijkboek vertragingsschade in de bouw Appendix A (Labor efficiency analysis) 103 Rechtspraakregister 121 Wet- en regelgevingregister 127 Trefwoordenregister...

INFORMATIE

AUTEUR
A.F.J. Jacobs
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktijkboek vertragingsschade in de bouw.pdf

OMSCHRIJVING

Vertragingsclaims zijn naast meerwerkaanspraken de meest voorkomende financiële geschillen in het bouwrecht. Zowel in de utiliteitsbouw als in de GGW-sector.Aanspraken op vergoeding van vertragingsschade ontstaan door verstoringen in het bouwproces. Deze verstoringen kunnen leiden tot inefficiëntie van het bouwproces, uitloop of (deels) stilliggen van de bouw.Beoogd wordt antwoord te geven op twee hoofdvragen, te weten: (i) wanneer is sprake van vertragingsschade en voor wiens rekening komt deze, en (ii) op vergoeding van welke schadesoorten kan in zo'n geval aanspraak worden gemaakt?Dit boek is bestemd voor iedereen in de bouw die te maken krijgt met vertraging en daaruit voortvloeiende schade en wil weten wat hem dan te doen staat.

Wil je het boek lezen?Praktijkboek vertragingsschade in de bouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.F.J. Jacobs. Lezen Praktijkboek vertragingsschade in de bouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN